Äckel skalle.

Vill inte gnälla men haft rejäl huvudvärk idag med, förjävligt.. men men, jag kan ju inte direkt trolla heller även fast jag önskar det. Blir bara tv mys ikväll, hoppas på att det ska bli bättre. Känns tråkigt att göra sånna här inlägg, men vad ska man göra då? Aja, bjuder på en låt från ett av mina absolut favorit band. Deras låtar går verkligen in i hjärtat på en, man känner sig så träffad ibland. En dag ska jag se dom live, så är det bara. Papa Roach! ♥


Skola, bup, akuten.

Hektisk dag kan man säga. Började med skola till 12, sen gick jag till BUP och blev där i någon timme, sen drog jag hem till älskling. Och vid 5 tiden var vi hemma och käkade hos mor och far, och i bilen när vi skulle åka hem trodde jag ärligt att jag skulle dö. Jag var så himla rädd, jag höll på och svimma. Det bara svartnade för mig, jag var helt borta. Vi åkte till akuten direkt, så fort jag skulle kliva ut ur bilen började jag spy. Men det gick iallafall bra, jag har som sagt haft en vidrig huvudvärk i dagar nu och det är pga stress. Det är konstaterat nu, för idag har det verkligen varit förjävligt. Känt mig svimfärdig från och till men nu på eftermiddagen var det ju värst. Blir iallafall hemma från skolan imorgon, klarar inte av att gå dit när det är så här. Nu blir det iallafall True talant med Jimmy, tänka på annat. :)


Yes!

Gammal bild sen 2009/2010?
Äntligen är älsklingen hemma från från sjukhuset, så det känns för jävla bra! Har saknat honom som en tok, speciellt på nätterna. Haft äckel migrän idag så gick inte till skolan, men jag ska väl göra det imorgon, och vid 13.00 ska jag till bup så det blir kort dag för moi. :)

It's not my time.

Segaste helgen på länge.. men har iallafall varit och hälsat på mitt hjärta idag, var där från 5 till halv 10. Och förhoppningsvis kommer han bli utskriven på måndag, bara hoppas på det bästa, men det går åt helt rätt håll så det borde han bli! Snart är det måndag igen, jag känner verkligen att jag inte orkar en hel vecka igen, går fan på reservkrafter känns det som. Jaja, snart ska jag sova så det kan bli måndag någon gång. Har sovit inne på extra sängen inne hos syrran hela veckan, orkar inte sova själv. Så himla tomt utan min älskling! Lägger upp en låt som får avsluta detta roliga inlägg. Godnatt!

Just dreaming away.

Som ni kanske märkt har jag verkligen inte orkat blogga, har inte heller haft tid. Jimmy ligger på sjukhus pga sin tarm sjukdom, håller verkligen tummarna på att han ska bli bättre och att han ska få komma hem så snart som möjligt. Så det känns ganska pissigt. Ingen som håller om en om nätterna, ingen man kan pussa godnatt/godmorgon, ingen man kan skratta och dumma sig med lika mycket. Känner mig tom helt enkelt. Känns ganska värdelöst.. men det är superbra att veta att han får vård, att han är i trygga händer. Min lilla älskling ♥ imorgon är det skola som vanligt igen, har bara 2,5 lektion ungefär för jag ska iväg med pappa till Hedemora där en kiropraktor eller vad det heter ska fixa min nacke/rygg. Haft sån huvudvärk från och till ett bra tag nu, nacken klarar inte av hastiga rörelser ibland så det är troligtvis någon nerv som gått i kläm. Så hoppas det försvinner snart. Bara en massa tråkigheter nu känns det som,  men man får försöka tänka positivt ändå.. Inte för jag har den inställningen oftast men saker brukar oftast bli lite bättre då. Jag ska nog ta en liten bloggpaus nu, för det känns som jag varken har tid eller lust med det här just nu. Skriver igen när jag är på bättre tankar, ni får ha det super så länge!

Pusselipuss.

Kom nyss hem från mormor. Det var jättekul att hälsa på, var så längesen man var där nu. Vi käkade supergod mat som mormor inte tyckte blev någon succé som vanligt, men jag och Jimmy tyckte det var skitgott iallafall. Haha ;) sen åt vi god efterrätt, marränger med glass grädde hemmagjord chokladsås och bär. Mums! Nu vet jag inte riktigt vad som händer, kanske titta lite på tv och sova om någon timme. Är trött, as usual. Trött trött trött, 24/7. Ja då vet ni det, haha. Jaja har inget annat på hjärtat just nu så avrundar här. Ni får ha en skitbra kväll sötnosar! =)

20 augusti.

Snacka om att det var skönt att sova ut idag! Sov iallafall till halv 11, det behövdes. Inte gjort så mycket idag bara tagit det lugnt, ska alldeless strax duscha. Om någon timme ska jag och Jimmy åka hem till mormor och käka, var ett tag sen man var där nu. Och sen ska vi bara mysa för idag är det hela 14 månader. Tiden går så himla fort! :)

Smurfish.

Jag har inte orkat blogga något idag, har inte haft något speciellt att säga. Kan bara påpeka att jag tror och hoppas att jag valt helt rätt linje. Vill inte att det ska bli så som det blev med förra, men vad kan man göra. Bara att hoppas på det bästa nu. Imorgon är inget speciellt planerat, ska väl bara chillidilla. Btw, idag visade Jimmy mig ett spel på facebook med smurfarna, verkar skitkul. Haha! Min design förtillfället ser lite små rolig ut, men ska ta tag i det sen när jag orkar. Tröttnade på min förra. Så nu vet ni det. Nu ska jag spela vidare, kram på er! =)

Don't say a word if ya don't mean it.

Blivit dålig uppdatering, men skolan började ju igår och jag är inte van med dessa tider att gå upp osv. Haha, så himla trött. Orkar ingenting känns det som. Imorgon är det iallafall Fredag vilket ska bli superskönt! Bara ta det lugnt, ta vara på den lilla lediga tid man får.

Musik kan aldrig bli gammal.


Careface.

Har inte orkat gjort den där 1-30 listan, ska ta igen alla frågor sen när jag orkar. Just nu är mitt huvud en riktig biaaatch mot mig, tror det är någon nerv i nacken som gått i kläm. Gör så jäkla ont! Blir helt seriöst svimfärdig ibland, skit äckligt. Pappa ska eventuellt ringa någon han kände till som var duktig på akupunktur, så jäkla illa är det. Haha!

Första skoldagen - check.

Då var första dagen avklarad, om vi ens ska kalla den det. Känns ovant men samtidigt skönt att jag börjat skolan igen, få in rutiner och träffa alla kompisar osv. Ha någonting att göra om dagarna med andra ord. Vi fick scheman idag och jag kommer sluta runt 4 nästan varje dag utom Fredag då vi har gympa som sista lektion, som slutar klockan 3. Så det sög ju lite, men det kanske blir ändrat framöver. Vi är bara 2 tjejer, resten är killar. Förra året var det typ bara tjejer i min klass så blir värsta vändningen. Haha! Det blir säkert bra ändå. :)

Ångest.nu

Duschat, käkat, borstat tänderna - check! Nu ska vi glutta lite tv sen sova, för imorgon ringer klockan 07.20 för mig :( usch! Godnatt på er sötnosar! ♥

1 dag kvar.

Imorgon är det Onsdag, då drar skolan igång. Börjar få lite ångest, har ju inte gått i skolan på 8 månader haha. Men det blir säkert bra. Idag blir det bara att ta det lugnt, kanske se nån bra film osv. Funderar på att göra hårinpackning lite senare, vi får se om jag orkar. Nu ska jag kolla vidare på tv, det är Biggest Loser på 9an nu. Spännande ;)

Dagens låt.

Gammal men så himla fin låt. Underbar video med för den delen! Akon ♥

Jimmy Olveby ♥

Har blivit dålig uppdatering idag men haft fullt upp med annat. Nu kommer istället en riktig bildbomb med mig och älskling♥










Är så himla glad att jag har dig Jimmy. Du är det bästa som hänt mig, och jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva. ♥

Yeye.

Jimmyboy och jag har städat typ hela dagen, bara köket. Och vi är inte klara än, men vi tar verkligen allting. Torkat ur kylskåpet, diskat om besticken, torkat ur alla lådor, Jimmy har putsat fönsterna. Förstår ni vad jag menar med allting nu? Haha. Jag fick lov att ta en paus nu för jag var låg i blodsockret, igen. Så tar det lugnt, kollar runt lite här.
Bjuder stenhårt på bilden, haha så jävla sexy!

Dag 2 - Min önskelista.

Förstår inte riktigt vad som menas med önskelista, men jag ska försöka ändå! Har som sagt varit diabetiker sen jag var 9 år, min största önska är att det ska komma ett botemedel som gör att man blir helt frisk, att kroppen plötsligt börjar tillverka insulin själv. Slippa alla sprutor, alla blodsockertagningar alla känningar och alla gånger man ligger för högt. Vad härligt det skulle vara, minns knappt hur mitt liv var innan jag fick diabetes i och med att jag var så liten när jag fick det. Jag har lärt mig att acceptera att jag har diabetes, men kan fortfarande inte förstå varför. Allting gick så jäkla fort. Skulle till Falun på kontroll för mitt hjärta. Allt var bra med hjärtat, men istället blev jag inlagd för att jag hade fått diabetes. Det var min pappa som tog upp för läkaren att jag drack och kissade väldigt ofta osv. Fick ta urinprov och blodsocker och det var på tok för högt. Låg på 24 i blodsockret om jag inte minns helt fel. När läkaren berättade för mig att jag hade diabetes skrek jag bara rakt ut. Jag var så rädd, jag trodde helt ärligt att jag skulle dö. Det var nog den värsta dagen i mitt liv. Men nu idag mår jag bra. Och det jag stör mig på som inihelvete är människor som inte kan skilja på typ 1 och 2 diabetes. Som inte har en aning om vad sjukdomen handlar om, och tror att man ätit för mycket socker som man fått höra ett antal 100 ggr. Det är typ 2 ni snackar om, man kan få det av stress och att man är överviktig och rökning. Typ1 som jag har, har dom inte kommit på varför man får det. Dessutom kallas det barndiabetes, normalt att ett barn röker osv? Nej. Enligt mig är det helt 2 olika saker fast dom har ett sammanhang - insulinet. Men jag tycker att folk kan ta reda på fakta innan man öppnar munnen, börjar argumentera att det är si och så fast dom inte har en aning. Iallafall ett botemedel det skulle vara min högsta önska. För mig och för min syster som tyvärr också har fått det, för alla andra diabetiker! Detta blev väldigt långt, men kände att jag behövde skriva av mig lite. Haha!

Haha, så jäkla bra!


Dag 1 – Presentera mig själv.

Jag är inte den allra bästa på sånt här men jag ska försöka. Jag heter Karolin och jag är snart 17 år och bosatt i Avesta som ligger i södra Dalarna. Jag har en pojkvän som heter Jimmy som jag är förlovad med, bor hos kan man säga. Min familj består av mamma pappa, lillasyster Emma. På fritiden är jag med Jimmy, kompisar och sitter ganska mycket vid datorn som alla andra tonåringar haha. Jag har varit diabetiker sen jag var 9 år (typ 1). Går inte på någon speciell sport, men gått på handboll fotboll dans och har ridit på ''kul''. Nu till hösten ska jag gå Industri, har inte bestämt vilken inriktning än. Förra året gick jag Omvårdnad men jag kände att det inte var något för mig så jag tog ett sabbatsår (December 2010). Jag älskar att hålla på med hår, färga/klippa/styla osv. Funderade ett bra tag på att gå Frisör vilket jag funderar på fortfarande, men ska som sagt se hur det är på Industri först som jag valt och hoppas det känns rätt för mig. Ja det var väl lite om mig! :)

Dag 1-30.

Vi kör en sån här bara för att! Och på samma gång får både ni och jag reda på saker om mig, haha. :)

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista.
Dag 3 - Vad är kärlek.
Dag 4 – Vad är hat.
Dag 5 – Något som jag tycker är speciellt.
Dag 6 – En viktig person i mitt liv.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Det bästa jag vet.
Dag 10 – 10 st sanningar.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Favorit kändis och varför.
Dag 14 – Någon jag ser upp till.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min största rädsla.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på min/a bästavänner.
Dag 26 – Mina bästa & sämsta sidor.
Dag 27 - Mina tankar idag.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig och 5 fakta punkter.
Dag 30 – Det hära känner jag just nu.

Före och efter..

Idag har det inte blivit någon vidare uppdatering, haft fullt upp idag. Kan passa på att lägga in bilderna från städningen/ommöbleringen. Tyvärr blev det mobilbilder, lite små suddiga. Men det är något iallafall :)
Före..
Efter..

Lördag.

Nu är jag nyduschad och väntar på att håret ska torka lite så jag kan börja sminka mig. Och vid 2 tiden ska jag träffa min kusin Emilia som är galet efterlängtad! ♥ Sen ska jag och älskling fortsätta städa. Kanske ska passa på att ta kort nu som jag lovat, så de ploppar väl upp under dagen nångång. Hej så länge! :)

Spontan möblering!

Jag och Jimmy har verkligen ''spontan'' möblerat ikväll, det blev jättebra! Får ta kort imorgon för det är så mörkt nu, korten blir grumliga osv. Snart ska vi mysa med Ben and Jerrys, troligtvis kolla på nya Irene Huss filmen. Ha en bra kväll allihopa! :)

Städning hela dagen lång!

Idag har jag och älskling storstädat lägenheten förfullt (det gör vi fortfarande) och så har Julia varit här på besök. Väldigt trevlans! Hon gick för ett tag sen, nu sitter jag och tar igen mig lite. Har ont i huvudet, igen! Helt jäkla yr, känns nästan som man ska svimma emellanåt. Skit äckligt. Men ska väl fortsätta om en liten stund igen, det blir verkligen rent och fint! :D
Det är jag på bilden om någon undrar, haha! ;)

Morgonfrilla och solen skiner.

Godmorgon! Solen skiner ute och här sitter jag med min underbara morgonfrilla/virvel och kollar på Våra bästa år. Skit spännande! Inte.. serien har ju ballat ur totalt. Väntar på att älskling ska komma hem, så ska vi väl käka frulle. Solen skiner idag också, jätteskönt ju. Ska nog träffa Julia en liten sväng senare med. Avrundar detta inlägg med två vackra bilder, synd att jag inte fick med min vackra virvel.. haha!

Godnatt sweeties!

Tror jag överger er för idag, är otroligt trött. Ont i huvudet igen och börjar se dubbelt, haha. Imorgon ska jag träffa Julia en sväng, så ska jag och älskling städa lägenheten. Skriver imorgon igen! Godnatt på er gullungar ♥

... och en sak till. Glöm inte att gå in på min söta lillasysters blogg http://www.johanssen.blogg.se hon skriver om allt mellan himmel, jord och hur det är att ha diabetes. Vi har det båda två, typ 1. Jag har haft det sedan jag var 9, fyller snart 17. Hon har haft det sen i December. Gå in och kika du kommer inte ångra dig! :)  btw bilden är 2 år gammal, förlåt för bilden Emma men jag har typ inga andra på oss på denna dator.

Moods slingblond.

Funderar du på att göra slingor? Då kan jag verkligen rekommendera Moods slingblondering, just denna är för mörkt hår. Har använt den på både mamma, mig själv. Och jag tycker verkligen att den var super! Den var inte dyr heller, kostade nog 45 kronor om jag minns rätt. Så om du vill göra slingor, slå till på den. :)

Gillart!

Det här gillar jag verkligen! Fortsätt kommentera sötnosar ♥

Resultatet - slingning.

Äntligen är det klart, jag har hunnit tagit kort med. Här kommer före och efter bilder! =)

Före - får ursäkta för min vackra utväxt, ser lite småflottigt ut. Haha!
Efter - mycket bättre om jag får säga det själv, det blev mer liv i håret!
Vad tycker ni? :)

Woho.

Sitter med slingmedlet i nu och känner mig så där skit sexig, haha! Vi ska snart käka thaigryta med ris. MUMS! Sen skölja ur det här! =) hoppas det blir bra annars vet jag inte vad jag gör.

Slinga håret idag!

Hej på er! Snart ska vi iväg hem till mig, idag ska jag äntligen få slinga håret. Och så ska jag göra det på Emma. Lägger ut bild hur det blir sen, om det nu blir någon skillnad? Hm.. får vi allt hoppas! Ska börja fixa mig lite smått nu, skriver senare. Ha det bra så länge! :)

Lost in you.

Huvudet dunkar, illamåendet börjar komma.. ska gå och lägga mig i sängen och kolla tv nu istället. Avrundar denna dag med dagens låt.
Så jäkla bra!

Wiiiie!

Älskling lyckades laga min fejk töjning idag, happyface! Och då tänker säkert några av er, det är väl bara att töja. För det första får jag inte för mina päron, för det andra vill jag inte kvadda mina öron än. Om jag vill töja (liten) på riktigt när jag fyller 18 då tänker jag görat. Tills dess får det blir fejk, så det är väl tur att det finns ibland. ;)
Ser kanske lite knasigt ut på bild. Har 3 hål i varje öra, och det ser ju ut som töjningen sitter ihop med kulan. Haha!

That's it.

Var med Olivia idag, vi gick och fikade pga det regnade så mycket. Heeeela tiden alltså! Vi satt och prata om allt möjligt, många skratt blev det. Så det var mycket trevlans! :) efter det åkte jag och Jimmy till hans mamma och Micke och käkade, sen drog vi och pantade/tankade och kom hem alldeles nyss. Nu ska vi väl bara ta det lugnt, kolla lite på tv och sova om någon timme. Imorgon ska jag slinga håret på Emma, göra några slingor själv. Så det ser jag framemot! :)

Godmorgon!

Gush vad trött jag är, det blev skit sent igår. När vi skulle hämta mamma och pappa drog dom ut på tiden heeela tiden, var helt kalasfulla. Iallafall pappa som jag bara fick tag på. Jag låg på 20 i blodsockret så mådde inte allra bäst (är diabetiker), men sen vid halv 3 när vi satt utanför fasters hus öppnades en ytterdörr och ut kommer fylleskallarna. Haha morsan var inte så farligt full, men farsan, ojoj.. typ på en gång när vi kom hem spydde i handfatet, la sig på köksmattan för det var "svalt" fyfan vilken natt. Men bortser vi ifrån det var det jäkligt roligt. Tog tyvärr inga bilder smart som jag är, men inte så kul med mobilkamera bilder. Snart ska jag och älskling hoppa in i duschen, sen om någon timme ska jag träffa Olivia. =)
2 år gammal bild på mig och ollis ♥

Trevlans kväll.

Kom precis hem från en skittrevlig kväll, skitgod mat och efterrätt osv. Är fortfarande proppmätt! Jag och Jimmy ska väl åka och hämta fyllegrisarna snart haha. Sen ska vi sova, är trött som satan. Så sov gott och dröm sött allihopa! :)

Have a nice day!

Är hemma hos mig nu och är färdigfixad, snart ska jag och Jimmy åka till 7/11 och köpa café cooler♥ sen om någon timme ska vi iväg. Ni får ha en bra dag/kväll, för det tänker jag ha! :D

Tisdag.

Har precis duschat, vi ska snart åka hem till Grytnäs och käka lite sen vid 5 tiden ska vi hem till faster och grilla. Slänger kanske in ett inlägg innan vi åker dit! Ha det så bra så länge ♥

Sleep tight sweethearts!

Tror det är dags för att överge er för idag, ska försöka sova lite grann. Imorgon väntas grillning hos min faster på eftermiddagen, det ska bli mycket trevlans! Sov gott sötnosar, hörs imorgon! :)

Slingat håret på mamma.

Kom precis hem till Jimmy igen efter en lång dag. Slingade håret på mamma idag som sagt, hon har ju så jäkla långt hår så det tog jättelång tid. Första gången jag slingar på någon, men resultatet blev verkligen kanon! Skulle färgat och slingat på Emma idag också, men vi tar slingorna på Torsdag istället. Här kommer en före och efter bild..
Ber om ursäkt för att bilden blev så liten, men jag hoppas att ni kan se skillnaden ändå! =)

Man får vara lite ego ibland.

Nu är jag sminkad och klar, vi ska strax till att käka, blir moders chicken curry med potatisgratäng. Mums! Sen åker vi hem till mig en sväng som sagt. Bjussar på några muppiga cam bilder, hehe!

Ny header igen.

Gjorde en ny header igen, men tyckte inte den blev nå vidare haha. Seriöst jag har tappat skillsen helt. Orkar verkligen inte hålla på, men jag får ha den här tills vidare. Nu ska jag börja sminka mig, fixa håret. Puss!

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott! Jag har sovit sådär, vaknade 2 gånger inatt av världens hjärtklappning och yrsel, skit läskigt. Men nu är det väl helt okej igen! Sitter iallafall och gluttar lite på tv, har alldeles nyss ätit frukost. Ska väl snart hoppa in i duschen, tänkte göra hårinpackning så ska nog börja med det strax så den får sitta i ett tag. Senare idag ska jag som sagt slinga/färga håret på både mamma och på syster, så får snabba mig lite nu. Skriver senare! =)

Jag börjar bli..

galet trött, funderar på att sova om en liten stund. Går en film på TV11 som jag sett förut som Jimmy verkar vara helt inne i, man kanske ska joina haha. Förresten från 12 besökare för 4 dagar sen har jag gått upp till 98. Helt sjukt! Men jäkligt roligt =) för den som tror jag bara sitter och babblar tog jag mig äran till att göra en Print Screen. Man får faktiskt ''skryta'' ibland, haha. Imorgon ska jag eventuellt slinga håret på morsan, färga/slinga på syrran. Så avrundar nu, godnatt sötnosar!
slutade på 107 för idag, hehe.

Sachajuan Hair repair.

Har du torrt och slitet hår? Testa Sachajuan Hair repair! Den finns på tex Kicks, Apoteket. 250 ml för 135 kronor! Jag har använt den ett par gånger nu, håret blir verkligen jättemjukt efter och den luktar sjukt gott dessutom! Jag brukar låta den sitta i medans jag gör alla andra procedurer i duschen. Man kan också dra över en plastpåse eller vira en handduk på huvudet om man vill göra något annat under tiden den sitter i. Skölj håret noggrant efter med ljummet vatten, och vips så är du på väg mot ett friskare mjukare och vackrare hår! :)



Så är det, så blir det.

Morbror Peter var nyss över med supergod mat, kycklingspett med ris och jordnötssås. Så nu är jag super mätt! Det har regnat heeeela dagen, mitt huvud dunkar som bara den. Om ett tag ska väl jag och älskling åka iväg och handla, svänga förbi familia en snabbis.  =)

Dagens låt..

får bli med D-A-D,  ett skitbra band ifrån Danmark. Dessutom ett jäkligt bra live band, såg dom på P&L förra året :)

Godmorgon..

vaknade väl vid 11 tiden ungefär, har precis ätit frukost och sitter och kollar på tv just nu. "Bröllop i miljonklass" ganska kul faktiskt. Kollat på det någon gång förut med, så jäkla överdrivna dom är. Man kan ju tro att dom skiter pengar, haha. Idag är det inget vidare väder ute, jag känner mig fortfarande febrig så det blir bara innemys idag. :)
Måste seriöst ta nya bilder snart, har ju typ bara gamla haha. Men som sagt jag hatar att vara med på bild. ;)

Jag är..

så sjukt trött så jag ser fan dubbelt haha. Ett tecken på att man ska gå och lägga sig kanske? Jimmy och jag plöjde nyss igenom Simpsons filmen, var lite onyttiga. Imorgon är det söndag och jag har ingen aning om vad som händer, hoppas på att jag inte har någon feber och är lite piggare. Så trött på detta nu. Godnatt på er!

Peace and love 2011.

Kollar på lite klipp från p&l i år. Man får ju värsta lyckorus ju, längtar verkligen tills nästa år! :D
Nu får det räcka, men det var några av dom vi såg! :)

Big daddy.

Nu är filmen slut som jag skrev om att vi skulle se tidigare. Den var skitbra! Den var både rolig och sorglig men den slutade lyckligt. Man fick sig många skratt. Han/dom som spelar lillkillen är tydligen både Zack och Cody (Dylan och Cole Sprous) från Disneychannel. Tyckte jag såg någon slags likhet, hehe. Kan verkligen rekommendera filmen iallafall! :)

Happy face.

Besöksrekord idag igen! Det går framåt. Skitroligt! :) alldeles strax så ska jag och älskling åka iväg och köpa kebabtallrik som vi ska dela på till middag, sen blir det bara mys framför tvn. Börjar en film som verkar lite små rolig på TV4+ Big Daddy. Så vi ska nog kolla på den. Ni får ha det så bra så länge! :)


Emseeer.

Gå in på min söta lillasysters blogg vetja! http://johansseen.blogg.se/ tar knappt en sekund att klicka. So do it now! ;)
Dom här bilderna är ifrån när vi skulle på In Flames 2009! =)

Dagens låt yeye.

Jimmy håller på att göra sig klar, jag blev det före! Rekord ;) haha närå, han spelade GTA medans jag sminkade mig osv. Slänger upp en dagens låt så länge..
så jäkla bra! Men det är ju Hollywood Undead förövrigt :)

Har precis..

duschat, det var så sjukt jäkla skönt! Känner mig lite piggare, beeetydligt fräschare. Och nu sitter med chokladansiktsmask, skulle nån se mig nu skulle den väl antagligen bli ihjälskrämd. Haha! Om en stund ska jag och älskling åka iväg och handla/panta, så borde börja göra mig i ordning nu. :)

Godmorgon!

Vaknade ungefär vid tjugo över 10. Ligger och kollar på Road Wars som går på TV4 Sport. Inge vidare väder idag, regnar och är alldeles grått på himlen. Känner mig ganska matt idag, trött som satan så vi får se vad man orkar göra idag. :)

Godnatt! ♥

Snart blir det nog sängen för både mig och älskling, kanske glutta lite på tv först och äta lite kvällsmat. Har besöksrekord idag, skitroligt. Tack så mycket sötnosar! Och ni får gärna fortsätta att kommentera. Blir mitt sista inlägg för idag, puss och godnatt! :)

Middag hos familia.

Inte direkt det roligaste grillvädret ute men lite regn hindrar oss inte. Grillad ytterfilé pommes, sallad och bearnaisesås. Samt glass och choklad till efterrätt. Dom andra ville ha grillad banan med choklad, men det orkar inte jag. Suuuupermätt atm!

Ny header på g!

Haha min header är verkligen skitful förtillfället. Men jag ska ta mig tid ikväll kanske och göra en lite mer avancerad. Bara så ni vet :)

Dagens låt.

Fan vad bra den är! Det här är ett bevis på att svenskar verkligen kan göra musik. ;)

Ny kategori!

Tänkte lägga till ännu en kategori som ska heta Tips, där jag helt enkelt tipsar om olika saker.
Idag tänke jag tipsa om Seven Elevens Café Cooler. Den var verkligen skitgod! Har du inte testat den, gör det! 20 kronor kostar den. Jag är inte så super förtjust i kaffe annars men den här smakade helt annorlunda, man fick lite glass känsla. :)

Asbra rubrik.

Ligger och slö kollar på Navy CIS med bebis. Vi ska nog snart sova, båda är skit trötta. Funderar på att spela sims men då blir jag säkert fast i någon timme så det får väl väntas tills imorgon. Så jag säger godnatt nu! :)

Kniven mot strupen nästa.

Fyfan vad jag är trött.. ärligt talat, jag känner mig som en zombie. Ändå idag har vart med både Julia och sen Olivia. Det var trevlans! :) Och jag och Jimmy kom precis hem, vi har varit hem till Grytnäs och käkat skitgod hemmagjord thaigryta med ris och grönsaker, mums som fan! Och nu sitter vi här och väntar på att Kniven mot strupen ska börja, skitkul ju. Imorgon blir det nog en riktig slappar dag känner jag på mig. Har verkligen 0 energi i kroppen. Jäkla körtelfebers äckel. Bläää.

Ännu en torsdag.

Gud vad det är varmt ute! Tycker att det kan hålla i sig så här nu i och med att det snart är höst, fast ska bli skönt det också. Gillar hösten, sån fin årstid. Iallafall så ska jag träffa Julia en stund vid 1, vi ska bara käka lite först. Jimmy och jag var nyss till Pikaboo och köpte lösgodis till helgmys vilket inte är likt oss, tror vi aldrig köpt lösgodis förut. Är inte superpigg idag men ska både träffa Julia som sagt, senare förhoppningsvis Olivia. Vill träffa dom båda, för snart börjar skolan och då kommer man säkert inte ha lika mycket tid. Aja, nu ska jag duka. :)

Vart tog värmen vägen?

Var ute och bada för ett tag sen och det var inte skönt kan jag säga! Blev ju värsta mulet bara för att vi skulle bada, sugigt värre haha. Om ett tag ska väl jag och Jimmy åka hem till honom, för vi ska sova där inatt. Nu ska jag ta och föna/borsta håret, klä på mig osv så att vi kommer iväg nångång. :)

Vårdcentralen.

Hallå! :) precis hemkommen ifrån vårdcentralen, jag har troligtvis åkt på körtelfeber. Dom tog borrelia prov också, sköldkörtels prov tog jag förra veckan. Iallafall det där körtelfebers provet skulle visa 2 streck, mitt visade 1.5 så dom skulle skicka vidare till Falun. Men det mesta tyder på det, i och med att jag JÄMT är trött och haft feber enda sen 4 veckor tillbaks och illamående. Så hoppas det släpper snart. Ska iallafall ta ett snabb dopp i poolen idag så man får svalka sig lite, 4e gången för i år man badar typ? Haha.
Gammal bild från 2009, gaaah saknar håret! :(

Godnatt.

Ligger och löser korsord med älskling, coolingar vi är ;) vi ska väl snart sova, båda är trötta. Ändå har man inte gjort nå speciellt idag, men mår som sagt inte 100 så är väl därför. Jaja, godnatt! :)

Tjoho.

Godmorgon! Eller har varit uppe sen halv 9 i och för sig. Vaknade av att Jimmy skulle åka iväg en sväng, till en arbetscoach. Så har varit uppe sen dess, mått så jäkla illa nu på morgonen och har fortfarande huvudvärk. Men ska ner på vårdcentralen imorgon, hoppas det går bra! :) vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag har inte gjort nått speciellt, så kan lägga upp lite gamla bilder bara för att. :)

2010
2010
2009
2009 - diggar min fina haka haha! ;)
2009
2009
2010
2009
2010
2010
2010
2010
2009
2010
2010
2009
2009
2010
2010
Orkar inte lägga upp fler nu, kanske gör det vid ett annat tillfälle. Nu ska jag kolla tv, ciao! :)

RSS 2.0