Värdelöst.

Inte min dag idag.. äckliga huvudvärk, feber. Blir tidig kväller, ska eventuellt till vårdcentralen imorgon om det går som man vill.

Dagens låt.

Åh.. inte lite man längtar tillbaks till P&L när man hör den här låten. Kommer 30 Seconds To Mars till Sverige, då jävlar ska jag se dom igen. Fyfan vad dom är bra! :)

Drugs, gimme drugs, gimme drugs, I don't need it.

Sitter på Jimmys golv och dunkar My Chemical Romance och han håller på och bakar kladdkaka, insisterar att han inte behöver någon hjälp. Bara rabbla upp receptet från datorn. Haha! Så jäkla chokladsugen så det är galet. Och mitt huvud håller på och sprängs bokstavligen, haft sån äcklig huvudvärk i typ 3 dagar nu. Det suger hårt..

Wish it, dream it, do it.

Jahapp då var det lördag idag. Tycker det känns som en torsdag ju, haha. Idag blev man väckt vid 10 så gick upp och käkade frukost, kolla lite på tv och hoppa sedan in i duchen. Så nu känner man sig freeeschig. Jimmy är och lämnar present till sin brorsa som fyllde år i veckan, så fick lite tråkigt och tog några bilder. Men som vanligt fastnar jag inte på bild. Nu ska jag nog spela lite Sims, tröttnar aldrig på det. Hihi.
Från idag.

Dagens låt.

Dagens låt får bli med P.o.d - Alive. Skitbra text, och band förövrigt. Helt klart värd att lyssna på! :)

Sjukhuset/shopping.

Nyss hemkommen från Falun/Borlänge. Och gud så ont i benen och fötterna jag har, vi har gått runt i timmar. Vi kom fram till Falun typ 10, läkarbesöket var kanske 1 timme så efter det drog vi och käkade pizza. Kebabtallrik för min del. Vi gick lite i Falun och kikade, sen åkte vi vidare till Kupolen. Köpte ett ljusblått nagellack och..
Gina Tricot 199:-


Gina Tricot 49:-


Svart linne med mönster som knappt syns på bild. Cubus 49:-


New Yorker 139:-


Lindex 149:-  haha, la märke till att BHarna ser väldigt stora ut på bild.


Nu är jag i farten igen.

Hejsan svejsan. Sitter inne hos syster, Jimmy håller på och betalar sina räkningar på min dator. Så passar på att skriva här lite snabbt. Idag har det inte hänt så mycket, vi har grillat här hemma och har farmor på besök. Vi käkade kött hamburgare pommes och bearnaisås. Supergott! Imorgon ska syster till Falun på läkarbesök, så jag och Jimmy hänkar på då. Vi ska väl kika lite i Falun och sen vidare till Borlänge/Kupolen, så det ska bli kul. Har lite feber igen, men tagit tablett osv så hoppas den försvinner till imorgon. Snart börjar Kniven mot strupen på 3an, så ska gå till älskling och se om han börjar bli klar.

Dagens låt.

Dagens låt får bli Liberation med In Flames, den är bra lugn till skillnad från deras andra flesta låtar. Men jag gillar den skarpt! :)

Living a dream, don't wanna wake up.

Godmorgon sötnosar! Vaknade för typ 1,5 timme sedan har bara hunnit med att äta frulle och kolla lite tv. Just nu sitter jag och håller på med mina naglar, och snart blir det duschen. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vädret verkar lite sisådär? Vi som kanske tänkte ta ett dopp hemma i poolen idag, men vi får se hur det blir med det. Tänkte lägga till en ny kategori som heter "Dagens låt" där jag lägger upp en låt om dagen, hade ALLTID så på mina förra bloggar så varför inte? ;) aja nu ska jag fortsätta med mitt, puss!

Rubrik.

Hej! Har inte bloggat på ett tag nu. Men det har varit lite mycket dom senaste dagarna, har fått problem med magen igen och det gör verkligen skitont när det väl kommer. Så igår var jag och Jimmy ner till akuten och dom visste inte vad det var för problem så vi fick Remiss till Gynmottagningen i Falun, det var inte det allra roligaste vill jag lova. Det är bäckenets insidas muskelatur som det är fel på, så har fått smärtstillande och ska eventuellt börja gå till en sjukgymnast. Alltid någonting, aldrig en lugn stund. Aja efter vi var till Falun så kände jag mig lite bättre så var med Julia x2 och Olivia. Vi gick och fikade och pratade, sen gick till Holmen och bara satt där och chillidilla. Riktigt trevlans! Så det har varit en både bra och dålig dag.
Bjuder på en halvgammal bild där jag var blondiiiie, och inte svartvit! Omg.. får fan ta nya bilder snart, men jag är en sådan som INTE fastnar på bild. Puss!

And I know, you're a part of me, and it's your song that sets me free.

Har inte bloggat något idag det har varit en riktig slappar dag så har inte haft något vettigt att skriva. Älskling och jag har iallafall plöjt i genom 2 filmer idag, Da Vinci koden och Som man bäddar. Vädret har varit grymt konstigt idag, ena stunden sol andra regn. Skit skumt. Vi var och käkade hos Jimmys mamma förut idag och efter det gick vi till Hemköp så köpte jag SOLO och glass. Haha tjockisar vi är. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer förutom att jag ska till sjukan och ta gardasil spruta. Nu tror jag att jag ska lägga mig och läsa lite SOLO,  börjar bli galet trött så godnatt! ♥

Just nu, kvaliteten suger men vet ni vad? Det får ni leva med ;)

Säterdaaay.. saturday.

Jag och familia var hos farfar idag som sagt, det var riktigt trevlans. Vi åt kött/kyckling/potatisgratäng med vitlöksås och hemmagjord tårta. Det var skitgott! Vi blev nog där i 5 timmar, nu är jag iallafall hos älskling och vi har precis skärt upp grönsaker. Dipp med grönsaker, popcorn, fanta.. inte likt oss en lördag haha! Nu ska vi iallafall kolla på någon film som går på 3an, Perfect stranger. Pussen!
Mysigt värre!

Sweet dreams.

Nu blir det sängen för mig och älskling, vi är båda jättetrötta. Ska som sagt iväg imorgon till farfar vid 1 tiden så det är lika bra att gå och lägga sig. Så nu säger jag godnatt! ♥

The world is on fire, since you've come here.

Har inte haft någon lust alls till att blogga idag, faktum är att jag inte gjort nått speciellt. Skulle ju träffat Julia idag men vi ska ta det nästa vecka istället för det var sånt skit väder idag, regnade och åskade. Imorgon ska jag iallafall hem till min farfar för han fyller år, så det ska väl bli kul. Jimmy och jag var nyss till Hemköp och pantade osv och köpte lite gotti till ikväll för pengarna. Har inget mer på hjärtat just nu. Pussen!

-

Nu har min systra mi skaffat blogg igen, därför tycker jag att just DU kan gå in på http://johansseen.blogg.se/ hihi!

Juliuuus.

Idag träffade jag min efterlängtade lilla Julia, vi gick ner på stan och kikade lite, och självklart måste jag köpa saker igen bara för att jag har pengar. Köpte ett slags värmeskydd för håret, hoppas det är bra för det kosta 164 spänn. Ännu en ring till min lilla ring samling, nagelfilar, ansiktsmask, ögonbryn pensel. Shopaholic eller? Haha! Sen gick vi och satte oss på ett Café och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Och sen fick Julia för sig att vi skulle gå och mata änderna på Holmen, så vi gick in på en affär där hon påstod att dom hade billigt bröd men det var slut som tur haha. Och när vi gick ut från den där affären gick min väska sönder, fattar inte hur jag lyckas hela tiden, haha. Händelsefull dag säger jag bara! ;)

Poss poss.

Jimmy och jag har precis kollat på ännu en Irene Huss film, Elddansen. Har sett alla men skadar aldrig att kolla en gång till, skitbra ju. Vi ska lägga oss om en liten stund, jag ska försöka komma upp i tid imorgon igen. Ska dessutom träffa Julia vid 1 tiden, kanske tar en fika och bara pratar. Så det ska bli ruligt. Ska fortsätta pussa på min bebis nu! Godnatt.

Hello.

Kom hem från stan för ungefär en timme sen. Först gick jag och Emma och käkade på Thai, nummer 6. ♥ Sen gick vi på stan och kolla lite i nån timme. Jag orkar inte ta kort på grejerna, men blev detta.
  • Svartlinne H&M 50kr.
  • Solbrillor H&M har dregglat över dom i veckor. 50% så nu 40 kr.
  • Nördbrillor H&M, satte mig på mina gamla haha, 80 kr.
  • Sminkborttagning/clensing wipes H&M 50 kr.
  • Hårspännen H&M 20 kr.
  • Tuperingskam H&M 20 kr.
  • Rexona Åhléns 25 kr.
  • Tights/strumpbyxor Lindex 80 kr.
  • Baslack Depend Lindex 25 kr.
Ska snart hem till Grytnäs och käka, sen vet jag inte vad jag och älskling ska hitta på. Slog mig att det är 13 månader idag, så vi kanske lyxar till det med Ben & Jerrys ikväll. Thai och Ben & Jerrys, lill lördag kan man verkligen påstå. ;)

Godmorgon.

Har ni sovit gott? Det har verkligen jag gjort, var så himla skönt att somna före 12 för en gångs skull. Både jag och Jimmy var jätte trötta igår så vi somnade nog alldeles strax efter 11. Nu sitter jag iallafall och äter frukost, väntar på att min syster ska komma hit. Sen ska jag duscha och efter det ska vi dra ner på stan som sagt och kika lite. Solen skiner idag så hoppas det är skönt ute! Nu ska jag fortsätta pilla i mig frullen, skriver sen. Puss!

You are nothing.

Är hemma hos älskling nu och har varit det sen 7 tiden typ. Vi var nyss och handlade och ska snart käka lite sen bara mysa. Vi är båda skit trötta så blir tidig kväller. Imorgon kommer syrran hit och så ska vi eventuellt gå på stan och kika lite, äta ute. Längesen vi gjorde nånting tillsammans så det ska bli kul!
Bjuder på en bild på mig och min fina. Haha första färg bilden I guess? Duktig jag är!

Yo people.

Är fortfarande hemma hos mormor, gör väl inget speciellt. Jag vill bara sova, är så himla trött.. känner mig alldeles varm, fryser som sjutton. Dessutom är det grymt konstigt väder ute, ibland är det sol men nu har det varit mulet ett bra tag. Ska nog lägga mig och kolla på tv nu för snart hamnar fan huvudet på tangentbordet haha.

Jag har

apa tråkigt.. brukar aldrig ta kort heller, men dom här bilderna utstrålar verkligen hej jag är totalt rastlös.

Svartvitt is the shit, jag fattar inte att jag lägger ut dom här.. men det kallas väl att bjuda på sig själv? Haha fyfan.

Trötter..

Usch vad jag är trött, inte normalt alls att vara uppe den här tiden för mig. Har till och med ätit frukost! Jimmy väckte mig innan han gick till jobbet typ vid halv 6, jag var låg i blodsockret så drack en festis och sen kom min lilla prins med en macka åt mig. Sen försökte jag somna om vilket inte alls har gått bra, har vridit och vänt på mig 1000 gånger i hopp om att kunna sova. Men icke. Blir nog tidig kväller för mig också idag, nog om det. Sitter med nå skit i ansikte från Neutrogena som ska sköljas bort när som helst, efter det ska jag fixa mig sen ringa till Emma så hon kommer upp någon gång! :)

Såja.

Jimmy har lagt sig nu, men jag är fortfarande uppe. Ska väl lägga mig och kolla lite på tv om en stund så man lyckas bli lite trött. Hehe la precis ut en länk på facebook att jag hade blogg och då ökar det med 10 besökare på 10 min, så det var ju kul! :) jaja ska kolla facebook en snabbis, fortsätta prata med syster sen masa mig mot sängen. Godnatt på er!

No reason.

Älskling och jag har precis kollat på The Pallbearer den var helt okej. Vi ska snart käka kvällis sen ska Jimmy sova i och med att han ska jobba förmiddag imorgon, funderar på att joina när han ska sova kan vara bra för mig att komma upp i någorlunda tid. Imorgon ska jag och Emma till mormor och hälsa på, snacka precis med mormor och vi ska käka kyckling med mango chutney sås ris och potatis. Den maträtten är bara att to die for, så jävla gott! Punkt slut, over and out.
En gammal mupp bild från förra sommarn.

Hell yeah.

Kom precis hem ifrån Vårdcentralen och det gick ganska bra. Var ingenting med hjärtat, istället var det bröstkorgen och revbenen som spökade. Har under en period nu känt av "huggningar" på vänster sida och klart man börjar misstänka att det är något med hjärtat då. Men det var det inte som tur var! :) Jimmy håller på med pyttipanna så vi ska väl äta om en stund, min mage börjar skrika lite nu hihi.
Bjuder på en gammal bild, ser så tråkigt ut utan bilder. Får se till att ta fram systemkameran här någon dag och ta lite nya bilder.

Vårdcentralen.

Min header ser helt åt helvete ut.. gaaah vad sur jag blir. Aja mot Vårdcentralen nu jao!

Godmorgon.

Vaknade för en timme sen ungefär av att bebis öppna balkong dörren, sen satte han sig ute med täcke medans regnet smattrade på. Haha sötnosen. Vi ska väl hoppa in i duschen snart, känner mig så bläscha.. ska ner på Vårdcentralen sen idag vid 2 tiden, så det blir inget Julia idag heller. Det är verkligen skit väder ute idag, riktigt mys väder med andra ord!

Min älskade ♥

Irene Huss.

Trött man börjar bli och det börjar verkligen bli mörkt ute nu. Märks att vi går mot mörkare tider, snart ska jag och Jimmy göra oss klara för att sova och glutta på lite tv innan vi somnar. Vi har iallafall kollat på Irene Huss Guldkalven ikväll, gillar verkligen dom filmerna. och vi får inte glömma Wallander Beck och Johan Falk ♥
Aja istället för att rabbla upp massa filmer ska jag gå och borsta tänderna nu. Natti!

Våffel time.

Älskling håller på och gräddar våfflor för fullt och jag känner mig jätte hjälpsam. Har iallafall dukat, haha. Klockan är redan halv 8, tycker dagen har gått så himla fort. Imorgon är det måndag och det innebär att jag troligtvis ska träffa Julia, har inte träffat henne sen början av juni?! Så det är verkligen på tiden nu!

Återigen söndag.

Ser ut att vara riktigt trist väder ute idag, det är mulet och det blåser. Så idag blir det bara att mysa med mitt hjärta ♥
Nu ska jag nog spela mitt älskade sims, tröttnar aldrig så jäkla kul!

TV

Är hemma hos älskling nu, vi sitter framför tvn och har precis ätit jordgubbar och mjölk ♥
Vi ska nog sova om en liten stund, vi är båda jättetrötta blev inte så många timmars sömn inatt. Har försökt pillat med headern typ hela kvällen men har inte turen på min sida idag verkar det som. Får kolla på det imorgon eller till veckan. Ska väl fortsätta kika tv nu sen sova som sagt. Godnatt!

40 års firande

Gav ett försök till att börja blogga igen, säkert sjätte gången nu.. haha! Men vi får väl se hur det går den här gången. Idag kommer iallafall lite släktingar hem till oss och firar pappa som fyller 40 år. Vi ska fika och lite sådär, sen åker jag och Jmmy hem till honom och sover. Snart kommer dom, men skriver nog sen igen! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0