back on tha fucking track!

Tjafan! Allt bra? Fan vad bra! Här är det sådär, känns nästan som att jag börjar bli sjuk. Är konstant trött, huvudvärk, mitt blodsocker är ganska hoppigt osv. Kanske är tecken på att det är nått skit på gång? Hoppas inte det iallafall. Jaja, nog om det. Har precis gjort klart gympa läxan, så det känns skönt att ha det gjort. Snart ska jag och älsk åka till Hemköp för han är cola sugen, haha. ;) annars vet jag inte vad som händer ikväll, blir väl bara tv chill som vanligt. Imorgon är det iallafall fredag och det tackar vi för! Olivia ska komma och sova över, så ska vi köpa gott och bara mysa/snacka skit. :) var ett bra tag sen vi sov, så det ska bli jättekul. Har inget mer på hjärtat just nu, kan bjuda på några små fula bilder sen i veckan.
Haha BJUUUUUUD!

så jävla bra


världens bästa pojkvän ♥



No comment about "teddybears". ;)

monday

Hellu! Usel uppdatering IGEN.. jag vet jag suger, haha. Men har verkligen inte orkat brytt mig i detta ett dugg. Jag färgade som sagt håret i förrgår, skulle lägga upp bild på resultatet igår, men självklart skulle det börja jävlas då också. Försöker skicka över bilder till datorn via blåtand men nu verkar det blivit inaktiverat och jag hittar inte på vart jag "aktiverar" skiten igen.. så jag är jävligt sur just nu. Haha! Dagen har varit ganska seg emellanåt, haft verkstad heeeela dagen. Nog om det! Har iallafall duschat och smörjt in mig med bus, så nu kan man bara ta det lugnt resten av kvällen. :)
Bläääää.. (på bilden var den inte färdig).
Lite såhär har jag känt/känner mig idag, helt flummig.. observera att man ser min nya hårfärg lite grann, mina snygga verkstads kläder! ;)
-
Hakorna/näsborrarna! ♥♥
pöööössen!

kass uppdatering

Kass uppdatering igen! Haha.. får fan skärpa till mig nu. Har varit en ganska händelserik helg för en gångs skull, hehe. Igår var jag och Jimmy ner på stan och så köpte jag lite nödvändiga saker, det slutade med att jag färgade håret också. Bild på det kommer senare! :) sen kom som sagt min kusin, hennes pojkvän hit så käkade vi kyckling & creme bonjour sås, färsk pasta. Fett gott! Jimmy får ta åt sig. Och så tog dom med sig kladdkaka med dumle i, supergod den också! Det var riktigt kul, men blev kortare än vad vi hade tänkt oss. (Pga katt & allergi). Men vi ska absolut göra om det någon gång! :) just nu väntar jag på min syster som ska komma så ska vi "göra läxa" men blir väl att vi snackar skit istället, haha. Uppdaterar senare, har förhoppningsvis bild på håret! :)

FINALLY FRIDAY

Hej på er sötnosar! Som sagt så har det blivit dålig uppdatering, men har känt att jag inte riktigt haft tid. Nu i helgen blir det förhoppningsvis bättre uppdatering :) imorgon kommer min kusin och hennes pojkvän hit, så då ska jag och Jimmy göra god mat, dom ska baka något och ta med sig. Det blir ju nästan lite "parmiddag" hehe. Så det ser jag framemot jätte mycket, hoppas det går som man vill bara! :) justja, vi var och handlade med min snälla morbror idag, lillkusinen så nu jävlar är det proppat i kyl/frys/skafferi osv. Jaja, nog om det. En prinsessas dagbok går på tv nu, man kanske ska ta och kolla på den för sjuttioelfte gången, haha. Ha en bra kväll! :D

H&MS REKLAM SUGER

Rubriken hör inte ett dugg till inlägget, men erkänn att H&Ms senaste reklam är galet töntig..  haha! Har inte orkat blogga som ni kanske sett, ni har säkert överlevt. Hehe! Var iallafall i skolan idag, slutade kvart i 4 och då var man bra slut. Idag har inget speciellt hänt, morsan och farsan & Emma var på besök en stund, jag har precis duschat. Ska kolla tv om en stund, och sova om någon timme så man orkar upp imorgon. Har inget mer på hjärtat, ha det bäst så länge så hörs vi snart! =)

BUS!

Ozzy är på värsta bushumöret, han har sovit typ hela dan. Hur ska det gå inatt? Haha! Men han har varit jättelugn för att komma till ett helt nytt place, så det är ju bra :) idag har det inte hänt alltför mycket, mest tagit det lugnt.. Ska väl sova om ett tag, imorgon blir det iväg till sjukan/bup. Så säger tack och hej för idag, sov gott allihopa! :)

OZZY SHADDIX ♥


GOMORRON

Imorse blev man väckt halv 6 av lillskrutten som låg mellan mig och Jimmy och kurrade som bara den, så jävla söt är han! Lyckades iallafall somna om vid 6 till halv 8, då jag skulle åka iväg till vårdcentralen och ta prover osv. Sov från 9-10 och är sådär lagomt seg nu. Känner mig verkligen som en zombie, helt slut, illamående, huvudvärk, TRÖTT. Så idag får det bli slappar dag. :)
Header bilden (oredigerad).. stör mig på att mitt hår ser så mycket kortare ut än vad det egentligen är, haha.

Familjetillskott.

Haft superkul med kussen idag, vi ska eventuellt hitta på något i helgen igen. Fast då ska Jimmy och Umut också vara med :) här kommer en bild på vår lilla bebis som vi skaffa idag! :D

Flumskallar på hög nivå.

Jag och Millan har nolife.. haha! Bjuder stenhårt på denna, stör mig som satan på min jävla röst/face/allting. Haha! ;)

Grrrr.. millepill.

Sitter här med millepill, flummar loss! Vi har tagit lite kort, vi ska nog se någon film snart om vi orkar. Här kommer några sexiiiga cambilder, erkänn att vi är för heta? :*
Millans kommentar "Karro du har Kissie tutte"... tack!

Gästbloggar.

Hej hej!!
Emilia här, karolins kusin :P
just nu fixar hon lite bilder till sin nya header osv :)
och jag snodde hennes dator och gästbloggar!! :D
Hope you don't minde sötnos!! ♥ thihi buusigt!
kolla gärna in på min blogg!
HÄR
PÖÖÖÖSSSS!!

Väntar på kooooousin.

Ätit frulle, färdig sminkad, håret är plattat. Och nu inväntar jag min kära kusin som jag tycker ska komma snart! ♥
HAHA! Ögonen ♥

toooonga.
Bjuder på några kassa cam bilder i brist på annat :) (och det är 4 likadana bilder som jag tagit i samma.. så ingen tror jag är helt flummig och laddar upp 4 likadana. haha!)

Yeye!

Har precis kollat på "Allt en tjej vill ha" som gick på tv, nu känner man sig sådär lagomt seg! Blir väl att sova om någon timme, för imorgon ska jag vara med min kusselajn millaaan! Trevlans trevlans :D jaja, har inget mer på hjärtat just nu. puuuuss!
Känner mig lite såhär atm.. trött. Haha!

Badhuset.

Precis hemkommen från badhuset, snacka om att man är helt slut nu efter. Tror fan jag ska börja simma för det är faktiskt kul + att man rör på sig/får motion. Måste börja röra på mig mer, då är det väl bra om man hittar något man tycker är kul. Efter vi hade badat klart åkte vi till Thai och delade på en nummer 6.
Old pics! :)

Friday evening.

Blivit kass uppdatering idag men har haft fullt upp. Tog fel på tiden (skulle till BUP), hade tid halv 9 och jag fick för mig att det var klockan 1, så det sket sig. Men sen hade jag tid på Vårdcentralen klockan 3, det gick bra där. Sen var jag och Jimmy iväg och köpte chips/ostkrokar till fredagsmys, så åkte vi till Grytnäs och käkade tacos. (BLÄÄÄ!) Haha.. iallafall så ska vi sova här hemma inatt, och imorgon hade vi tänkt dra till badhuset en sväng. Har inte så mycket mer att säga just nu. Hoppas ni har/haft en bra dag och kväll! :)
Old pic, fan har jag ett hårspänne i munnen för? Haha!

Tips - Isadora.

Jag måste tipsa er om Isadoras ögonskugga & puder. Har kört stenhårt med dom här i säkert 2 år, har dessutom köpt ögonskuggan endast en gång och den har inte tagit slut än, även fast jag använt den flitigt. Ögonskuggan är verkligen super, inte överdrivet glittrig. Pudret täcker riktigt bra till skillnad från andra puder jag testat. Så om du funderar på att inskaffa ögonskugga/puder, så rekommenderar jag verkligen dessa! Priset är inte alls så farligt. :)

Fisketuren.

Idag var som sagt jag och Jimmy iväg och fiskade, men vi fick tyvärr ingen fisk. Först åkte vi runt och funderade vart vi skulle fiska nånstans för att typ alla bryggor låg "under vattnet" så det gick inte alls. Men till slut hittade vi ett bra och mysigt ställe. Det var skönt för oss båda att komma ut och tänka på annat. Och här kommer lite bilder, tog med mobilen men det får gå ändå. :)
Och vem om inte jag lyckas ramla, 2 gånger dessutom. Först på gräset, sen nere vid vattnet, där det var halt som in i helvete. Snacka om att jag hade tur som inte slog mig/ramla i vattnet.. haha!

I'm falling to pieces.

Alltså ursäkta för halv deppiga/tråkiga inlägg emellanåt, men jag har nada insperation just nu. Jag orkar helt enkelt inte bry mig, måste får ordning på saker och ting först. Frågan är bara vart man ska börja, vad man kan göra, hur man ska göra.. ja det är frågan. Imorgon ska iallafall jag och Jimmy iväg och fiska så vi båda kommer på andra tankar, så ska väl krypa ner i sängen och förhoppningsvis sova snart. Godnatt på er!

Trött..

Älskling och jag var ute och åkte lite bil för någon timme sedan, det är ju så himla avslappnande när det är mörkt ute. Tankarna flödar, huvudet håller på och exploderar känns det som emellanåt.. ska strax försöka sova, blev inte så super många timmars sömn inatt. Mami var nyss här på besök i typ en halvtimme, hon åkte för en stund sen. Jag har hunnit med att käka kvällis också så nu blir det att borsta gneeejdarna.

Jimmy hamburgare på g!

Älskling håller på med sina hemmagjorda supergoda hamburgare, jag är till lika stor hjälp som vanligt. Haha! Jag kan ju typ inte laga mat, så då är det tur att Jimmy är mer händig på det. Kanske han som blir "hemmafru" i framtiden, jag som jobbar. Vem vet? ;) nejdå. Ska inte tjata om mitt huvud, att jag är trött osv osv.. skitkul eller hur? Nej. Men jag längtar tills fredag som en dåre, kan förhoppningsvis börja med min medicin efter det. Nog om det! Nu ska jag kolla fejjan, lite bloggar, se om min lilla kvinna behöver hjälp. ;)
Såhär blev dom.. så jävla goda!!!!

Godmorgon!

Som rubriken lyder. Eller ja, jag har varit vaken ett tag. Hunnit äta frukost, tittat lite på tv, nu sitter jag här. Blev ingen skola idag för jag har fortfarande huvudvärk. Och då menar jag ingen plutt huvudvärk, annars skulle jag gått till skolan. Får se vad man ska hitta på idag, Jimmy ska iväg en sväng så blir själv i några timmar. Kanske ska försöka sova eller kolla om det går nått bra på tvn? Ska göra klart "läxan" sen också, så håller mig nog sysselsatt. :)

Gooood näjt.

Så är det, så blir det.. gonatt på er!

Pappa kackerlacka ♥

Ja.. vad mer behöver jag säga? Papa Roach ♥
Hittade dom här bilderna på google, hur fan kan man rita så där?! Så jäkla snyggt. Första bilden ju är skiiiit likt!

Älskade In Flames ♥


Headache.

Usch och blä vad jag är seg hela tiden, går på reservkrafter hela tiden alltså. Huvudvärk fortfarande, illa mående.. orkar inte gå runt och fundera vad det kan vara hela tiden, blir fan illamående av bara tankarna. Ska till bup, vårdcentralen på fredag iallafall så bara vänta tills dess. Nog om det! Är iallafall ledig idag med som sagt. Jimmy och jag ska ner på stan eventuellt en stund när han kommer hem från sjukan. Blev inte att titta på den där ''saken'' igår, så vi tar det idag istället. ;)
Skitig spegel och en gammal "fantasi" bild.. haha!

Vi har alla varit små.

Ska nog försöka sova lite om en stund, sov gott och dröm fina drömmar! ♥

Dagens låt..

Haha egentligen borde jag inte tycka om den här låten, för jag har den som alarm signal. Men jag gillar den skarpt! Ett riktigt bra live band dessutom, det måste vi tillägga! :D

Yeeeeesman.

Nyss kollat på idol, tagit en liten bit av kakan från igår. Nu ska jag kolla runt på lite bloggar/facebook. 2½ men går på TV nu så ska väl kika på det också, det är reklam just nu. Sova ska man väl försöka göra om inte allt för länge, det är ju en dag imorgon också. :)
Mina älskade tofflor får stå för bilden. ;)

This is a state of emergency.

Var som sagt på bup och tandläkaren det gick finfint. Dock hade jag lite tandsten men det var bara att skrapa bort, ska tillbaks om en månad igen. Uscha, tycker verkligen inte om att gå till tandläkarn. Haha! Har hunnit med att umgås med Olivia i nån timme också, träffades och bara pratade och gick ner till stan och kika en snabbis. :)
Snart ska jag och älskling käka köttfärssås och spaghetti (Jimmys) skitgott! Sen ska vi iväg och handla en sväng, då ska jag kolla på en sak. Mer om det sen.. kanske. ;)
Gammal bild på mig och Olva! :)

Next... bed!

Nu blir det tv för min del, sova om en liten stund. Imorgon ska jag till BUP/tandläkaren, tjoho.. Godnatt gullisar! ♥


Besöksrekord på veckor.

Inte haft så många besökare den senaste tiden för att jag varit rätt nere/inte orkat skriva helt enkelt. Och nu när jag såg detta blev jag jätteglad. Fortsätt kommentera, ni är underbara! ♥

Baka baka en liten kaka/impuls bakning.

Bestämde mig för att baka så här på kvällskvisten, fick sånt otroligt chokladsug. Har min lilla vecka, får ALLTID sånt jäkla chokladsug då. Någon som känner igen sig? Iallafall.. skulle göra "mormors chokladkaka" även kallad kärleksmums. Men vi hade ingen bra form så den blev ganska tunn/stor. Så jag delade kakan på hälften och la den där krämen som ska vara ovanpå i mitten istället. Och sen drog jag på andra sidan/lagret, hade på lite pärlsocker (hade inge kockos). Hoppas dom smakar bättre än vad dom ser ut, dom står förtillfället och stelnar lite i kylskåpet. Här kommer lite bilder! :)
Voila! Visst blev dom snygga? Fast nej, haha..

Old pictures.

Sitter hemma vid min gamla dator, väntar på att maten ska bli klar. Hittar en massa gamla bilder, bjuder som fan nu!
När jag slutade nian, snacka om blond. Haha!
Från 8an.
Min gamla header som jag hade för typ 1,5 år sen. Haha!
Från 9an.
Rödhårig ödla, 9an.
Från P&L 2010.
Från 9an.
Från 9an.
9an igen.. haha fail.
Avslutningen i 9an, haha!
9an, stooort hår!
Jag och min absolut seriösaste sida ♥
Fundersam? Heho.
9an.
Haha omg.. 7an/8an?
8an, diggar minen.
8an.
Vi har alla varit fjortisar nångång, fyfan! Haha.
P&L 2010 igen.
Typ 1 år sen, ser ut som ett troll. Yeah!
1,5 år sen ungefär.
Avslutar med denna ocharmiga bild, men långt hår hade jag på den tiden. Hehe!

Dagens låt.


Mysdag.

Undrar vad man ska hitta på idag då? Känner mig så grymt seg så det blev ingen promenad/joggingtur. Fryser som en tok också, kanske börjar bli förkyld? Hoppas inte det iallafall. Ska iallafall hem en sväng sen och hämta kläder/insulin och lite sånt. Kanske ska grejar lite med designen senare igen om jag har tålamod nog, hehe. Nu blir det att kolla vidare på Fångarna på fortet i brist på annat. :)

Breakin the Chainz.

Det är nog dags att nanna kudden snart, börjar bli ganska trött. Jimmy är också trött, så blir kanske att kolla lite tv och sen sova.. Funderar på att ta en promenad/joggingtur imorgon om jag känner mig lite piggare i kroppen och knoppen. Vi får se hur det blir med det, skulle tydligen bli regn imorgon också så får se hur det blir. Men men, bjuder på en sista låt för idag, det får blir med Crashdiet! Godnatt alla fina! =)

Älskvärt ♥

Denna lördagskväll har bestått av chips, dipp & musik. Musik är fan det bästa som finns när man är nere/behöver rycka upp sig eller bli peppad till något. Och nej jag är inte nere nu, men så är det med den saken bara! Hoppas ni har/haft en bra kväll =)

KISS!

KISS fantast eller ej, kolla ändå! Skit grym video, fränt att det är så många som är målade som KISS själva. ;)

Sixx: AM!


Just nu på kanal 5!


All I know.

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott? Jag total däckade när vi kollade på Bröllopsfixaren igår. Somnade efter 12 nångång så jag missade slutet, var så jäkla trött. Ska hoppa in i duschen om en liten stund, börja fixa mig. Vid 2 ska min kusin ha dansuppvisning så vi ska gå och kolla på det. Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag, känner mig lite seg så blir nog att bara ta det lugnt.
Haha bjuder på en små tuff gammal bild! Btw, designen är bara tillfällig. Ska ordna till den ordentligt sen när jag har tid. Ha en bra lördag allihopa! :)

Äntligen helg!

Hej på er alla fina! Äntligen är det fredag och det innebär fredagsmys och fredagsmys innebär HEEEELG. Jimmy och jag var nyss och handla chips/dipp tills ikväll som vi ska gotta med. Och snart ska vi äta kycklingfilé, pommes, café de paris sås. Muuums! Idag har det varit en ganska lugn skoldag, slutade 3 och hade gympa som sista lektion. Och ja, jag fick ju som sagt för mig att jag skulle göra en ny header/design, jag ska nog ta tag i det nu i helgen om jag orkar dvs haha. Justja! Jag har riktig lång helg, ledig tills på onsdag för att vi har Verkstad på måndag/tisdag, men vår lärare ska på semester så det blir en ganska chill vecka. :) Nu ska jag vara social med Jimmy, puss!

Yesbuuuux.

Jag är trött. Jag går i skolan till 4 nästan varje dag. Jag vill ha helg nu. Jag vill ha en ny design/header. Jag vill vara superduperiduper glad som jag alltid var förr. Jag vill ha ork/kraft helt enkelt. Vilket jag inte har just nu, så ni får ursäkta min inaktivitet. Cyaaa around!

Designen!

Tänkte göra om min design igen. Kanske fixar det nu ikväll eller om jag tar det kanske imorgon, är så trött så jag skulle kunna somna NU. Klockan är knappt 9 och det är lördag? Haha, inte likt mig.

Den tredje... september.

Om någon timme ska jag och Jimmy ner på stan och kolla födelsedagspresent (vi hann bara kolla en stund igår, hittade inget). Så hoppas han hittar något idag, roligare att han får välja själv samtidigt då det inte blir någon överraskning. Men det blir nog bra ändå. Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag, har fortfarande ont i huvudet/yrsel men det känns lite bättre emellanåt. Nu platta håret!

The world's greatest.

Idag fyller min underbara prins hela 23 år. Snart gråhårig, rynkor. Haha nejdå, det är allt några år kvar. Älskar dig mer än ord kan beskriva gubben! ♥

RSS 2.0