Varför?!

Varför ska alla göra om sina sidor hela tiden?! Alltså man blir ju till och med helt jävla lost på blogg.se, hittar ju varken in eller ut.. går inte ens att kommentera/komma in på vissa bloggar. Fyfääään! Nej nu ska jag spela lite Sims och kolla på ett avsnitt från en serie som jag alltid glömmer bort namnet på, haha duktiga jag (Y) så godnatt på er gullrumpor!
 
You and me sissy. ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

God fortsättning på midsommarfirandet!

Hej sötnosar! Har blivit lite dålig uppdatering senaste dagarna, men man ska väl inte sitta inne vid datorn när det är midsommar? ;) var iallafall och grillade hos familjen igår med Jimmy, mormor var även där också. Jättegod mat var det och blev även lite gott att dricka :) var lite små bakis när jag vaknade, haha! Och nu sitter jag här med feber och fryser :( ska gå och lägga mig om någon timme, men först blir det film :) hoppas ni haft en bra midsommar ni också kära bloggläsare :) puss!
 
filmen vi ska se!
 
 

Don't speak

Sitter och väntar på att älskling ska komma hem, han slutar vid 12, så ska spela lite Sims 3 under tiden :) imorgon blir det BUP kl 10 så måste sova om ett tag.. tänkte även att jag skulle ta mig till gymmet imorgon, måste röra på fläsket! Är så trött på min jävla kropp så jag spyr, bokstavligen.. Har även setat och pillat med mina naglar nu ikväll i brist på annat. Blev väl sådär, men får duga tills vidare. Nu ska jag spela, godnatt!
 

2 år med min prins idag!

Idag har det gått 2 hela år. På 2 år har det hänt väldigt mycket! Vi började som vänner, sen bara klickade det. Vi bor nu tillsammans, vi är förlovade, och har en liten bebis tillsammans (Ozzy/katten så klart). Minns hur vi blev tillsammans. Vi satt i din soffa hemma i din gamla lägenhet i Krylbo, vi satt och höll om varandra, pussades. Sen tog du fram din telefon och frågade om vi skulle ändra våra relationstatusar på facebook. Jag fattade inte vad du menade förrens efter. Sen var det officielt, vi var ett par - på riktigt. Haha det är ganska gulligt när man tänker på det i efterhand. Och det var det bästa som har hänt mig någonsin! Dessa år tillsammans med dig har lärt mig att förstå hur mycket du egentligen betyder för mig, och hur mycket jag verkligen behöver dig. Du är det bästa som hänt mig, och det finns ingen som förstår mig lika bra som du! Det är du och jag mot världen, det är VI, inga andra! Min kärlek är så stark för dig så det finns INGEN som kan göra något för att ändra på det. Jag ser en framtid, en framtid med dig. En framtid med en stor och rymlig lägenhet, en sommarstuga, en fin bil, och ett eller två barn. Helst en pojke, och en flicka. Och sen flyttar vi till ett hus, där det finns plats då vi själva får barnbarn en gång. Men innan den biten kommer så ska vi ut och resa, och se delar av världen. Turkiet, Spanien, Frankrike, Italien, och självklart England/London som du alltid tjatar om ;) det finns så mycket jag vill uppleva och det tillsammans med dig! Jag älskar dig något oerhört Jimmy, finns inte ord som kan förklara det. Tillsammans klarar vi allt älskling, du är helt underbar. ♥
för världen är du bara någon men för någon är du hela världen!

Dags för ny mascara?

Feeet hiss till denna mascara! Haft 2000 calorie "orginal" mascaran cirka 3 gånger som är suverän, men denna slog till och med den! Tycker det är en jättebra idé att borsten är "kurvig", tycker man kommer åt fransarna på ett helt annat sätt då. Kostar kring 130 kr men Åhléns har kamanj på jättemycket smink/kosmetik just nu, och då var denna med, och kostade 65 kr. Så om ni behöver en ny mascara och vill pröva någonting nytt, testa denna då! Den får 5/5! Helt suverän :)
Bilden vart inte så jättebra, men fransarna blev jättelånga och tjocka. Inga lösögonfransar här inte! :)

Just some pictures of me


Vilken dag!

Har inte hunnit bloggat något idag förrens nu, haft fullt upp hela dagen! :) har plockat/tvättat här hemma, varit och tränat med en vän, och det blev ett riktigt jäkla mördar pass kan jag lova! Duschade och gjorde mig klar i världens stress, sen var det bara att åka till BUP med pappa. Vi blev klara där ganska snabbt, så kom nyss hem :) fick "lugnande/sömntabletter" utskrivna så jag förhoppningsvis får lite mer sömn än vad jag gör i nuläget! Tänkte göra mig en fruktsallad och sätta mig och spela lite Sims 3 så jag får varva ner lite. Kan behövas efter denna dag haha :)
Bland de första pussbilderna på mig och älskling, tänk att vi varit tillsammans i 2 år på onsdag! Helt sjukt.. ♥

Min älsklings unge!

 

Igga mitt fula face och titta på Ozzys förvånade blick, haha! Bilder togs ikväll av mr. Jimmy. Vår lilla bebis, inget utan Ozzy! ♥


Jag har väl inte förändrats ett dugg?!

Bilder på mig som tagit från 2007-2010. Bilderna har ingen speciell ordning, tänkte att det kunde vara kul för er och mig själv givetvis och se hur mycket jag förändrats.. let's begin! ;)
HAHA!
Å FINA TESSE!
hahaha var vi inte för vackra?! från 2006-07..
emonissar!
Grrrrr!!
ögonbrynen ♥
AVSLUTAR MED DENNA SPÖK BILD! Helt galet över hur mycket man kan förändras på så få år.. hittade en massa andra bilder som jag inte vågar lägga upp, haha en annan gång kanske ;) och ja det blev lite fler bilder än vad det var tänkt, haha!

So cute!

Titta vad jag fick av min älskade syster idag. :') vi har båda två typ 1 diabetes, jag fick det när jag var 9 år, och hon fick det i december 2010. Tillsammans klarar vi ALLT! Älskar dig gumman ♥

 


Hälsar på hos the family

Är i Grytnäs hos familjen med älskling, vi har precis käkat middag, och nu ska pappa hjälpa mig att installera Sims 3 på datorn :) snacka om abstinens jag haft efter Sims när datorn varit på service! Nu ska jag pussa lite på Melkero :*


Just nu...

Blekfisen bygger på brännan!


Oh my..

Godmorgon sötnosar! Vaknade för ca en kvart sen av att min lur ringde, och tur var väl det, annars hade jag kanske sovit bort hela dagen. Det är piss väder ute vilket är jätte ovanligt.. När kommer sommaren?! :(


Här är jag - det här är jag




Just nu så pågår...

förfullt här hemma! Inte helt fel en lördagskväll :) kan vara skönt att bara vara hemma och ta det lugnt med ibland! Orkade inte gå och sola idag då min mage är en biaaatch, så det får bli imorgon istället :) nu blir det fortsätta att spela, puss!


Nu jäklar är jag fräsch!

Duschat - check!
Hårinpackning - check!
Peelad och nyrakad - check!
Ögonbrynen noppade - check!
Fixa naglarna - snart check!
Gå till solariumet en sväng - later!

ÄLSKAR BARA SÅNNA HÄR DAGAR! Alltför längesedan jag gjorde allt det här. Måste jag göra oftare.



Och man kan ju bara inte låta bli att använda sig av några favoriter ur denna serie. Luktar så galet gott! Dem är dessutom på rea på Åhléns för 39kr/st om någon vill testa dessa :)


Börjar blogga här igen

Min "nya" blogg flippade ur, när en vän skulle göra om den till mig, så jag bestämde mig för att blogga HÄR igen. Så vill ni fortsätta att läsa min blogg då skall ni gå in här! :)

RSS 2.0