snart ska jag..

färga håret! vad det blir för färg får ni se sen, hoppas det blir bra. :)

så äre!

Hello sweeties! Har ni hittat på idag då? Jag och Jimmy var ner på marknaden en sväng idag men det är samma skit som alla andra år. Var hem och hälsa på mor&far en stund också, kollat på senaste Harry Potter har vi också gjort. Färgade tyvärr inte håret idag, haft fullt upp med annat, men ska nog göra det imorgon :) ikväll blir det bara att ta det lugnt, kanske se någon film. Har fortfarande ont i halsen, känner mig nästan lite febrig, hoppas det går över snart.
I miss you so.. (usel bild kvalité).

idolmys!

Blev idolmys med älskling ikväll & choklad, cola. Helt rätt person åkte ut, Olle nästa vecka då? Haha. Har även smetat på mig bus, målat om naglarna. Imorgon ska jag eventuellt färga håret, hihi! Kommer bild på det om jag får någon bra. Ska även ner på höst marknad imorgon med baby, kanske någon mer? :) det visar sig. Sova om ett tag, hoppas att jag är bättre i halsen imorgon. Tagit 2 alvedon nu ikväll så känner mig lite piggare.
puss och godnatt!

melker johaaansson

Galet jävla söt katt dom skaffat här hemma alltså. Och hur liten som helst! Påminner om ett litet marsvin haha, über gullig!

godmorgon!

Inte lite skönt det var att sova ut idag, hehe! Sov till 11 ungefär, sovit som en gud, om man bortser att jag blev låg i blodsockret imorse. Har skit ont i halsen, hoppas det bara är nått tillfälligt. Palla vara sjuk på lovet, jag har oturen att bli det typ alla lov. :( så det blir tyvärr ingen promenad nu, kanske senare under dagen men det visar sig. Snart ska jag och Jimmy dra iväg och handla osv, senare idag ska vi åka och kolla på kissen som dom skaffat hemma! :D nu ska jag borsta tänderna, fixa mig lite smått.

vet ni hur jävla kul det ser ut när en katt leker med en dammvippa?



nu vet ni, hahaha!

the sims 3

Har precis stäng ner..
ska snart gå och lägga mig, men först mysa lite med min fina pojk innan man somnar! :) imorgon efter frullen blir det promenad igen. Vore fint att rasa något kilo, hoppas kan man alltid. Haha! ;)
nu stänger jag ner för idag, puss & sov gott alla fina!

du är vad du äter, fruktsallad

Sjukt trött är vad jag är, har käkat frukt sallad till kvällisen och kollat på Du är vad du äter. Jämt när jag kollar på sånna program känner jag "fan jag ska också skärpa till mig!" haha, någon mer som känner så eller? Men det har jag bestämt mig för ändå. Jimmy och jag var ju på Willys för någon timme sen, han köpte choklad, jag en ananas och banan. Och jag är GALEN i choklad ska ni veta. Så jag känner mig bra stolt ;)
Mums! Ananas, banan och äpple - nyttigt och gott. Jag fick ju abstinens efter socker så då passade denna sallad utmärkt. :)

promenad på g!

Precis käkat hamburgare, ligger och glor på Family guy, älskling håller på och hänger in massa kläder i garderoberna. Min lilla hemmafru, haha! ;) vi ska ut och gå om en stund igen, taggad som fäään. Ska bli skönt som fan att röra på fläsket lite, haha! Fick höstlov idag också, sjukt jävla skönt, vi har studiedag imorgon så det är därför. Och ni får ursäkta att min blogg ser lite tråkig ut, alltså inlägg utan bild så ofta osv, men jag ska bättra mig. Promise!
puss!

egen english yao

Har haft idrottsprov, det kändes som det gick jävligt bra. Så man får hoppas på det bästa :D nu sitter jag och har engelska, gör "test" på datorn, Tesse sitter och rättar mig hela tiden att det är si och så. Men vi lär oss båda två ;) nu ska vi fortsätta, puss och nyp i stjärta!


Tesse bjuder på en bild på sig själv från idag! Sötan :')

skola/svenska

Sitter i skolan och har svenska, har inget att göra. Valde precis en bok jag ska läsa framöver, som verkar skit intressant. Har svenska i ungefär 1 timme till, sen lunch då jag och Therese ska plugga till idrottsprovet som vi har efter lunchen. Efter provet är det engelska sen slutar jag. Alldeless strax så ska några av killarna i klassen hålla sina tal så skriver igen när jag kommer hem. Puss! :)

träningsvärk

Har världens träningsvärk efter promenaden idag, märks verkligen att jag är i form haha! Vi ska ut och gå imorgon också har vi bestämt. Hoppas jag verkligen håller i med att ut och gå iallafall varanann dag, försöka undvika godis under veckorna. Good luck, säger jag bara! Nejdå, det kirrar jag nog ;) har precis målat naglarna, smetade på bus för någon timme sedan. Ska bara borsta ut mitt afro, sen ska jag försöka sova och inte försova mig imorgon igen.
godnatt, sötisar!

tips - fusk bränna!

Nu på hösten/vintern försvinner solen allt mer och mer, man blir bara blekare och blekare. Jag personligen tycker inte att solarium är lösningen till allt då jag har svårt att bli brun, det är inte heller speciellt hälsosamt i längden, det är dyrt. Och nu menar jag inte att jag är emot solarium! Men uppträckte att Apotekets/Acos bodylotion är super. Den luktar jätte gott, man blir inte fläckig av den. Man blir lagomt brun, man får inget super resultat på en gång, men färg får du! Det gäller att ha tålamod helt enkelt :)
Det första du behöver göra är att förbereda huden:
♥ När du duschar skrubba/peela gärna huden för att få bort döda hudceller - detta är inget måste, men resultatet brukar bli jämnare då.
♥ Se till att du smörjer in din kropp överallt med brun-utan-sol!
När du ska applicera BUS är det viktigt att din kropp är torr, var noga med att du applicerar jämnt över hela kroppen. Många glömmer bort fötternas ovansida, öron, armhålor.
♥ Känner du dig ovan, börja med en produkt som ger en gradvis solbränna, då syns dina nybörjar-misstag mindre.
Då är denna produkt perfekt för att den ger inget dunder resultat på en gång, vilket är bra vissa gånger om man råkar göra en tabbe eller två.
ACOS-bus finns som sagt på apoteket och kostar ca 65 kr - sjukt värt. Lycka till med fusk-brännan nu! ;)

 

 

 

Nu på hösten/vintern försvinner solen allt mer och mer, man blir bara blekare och blekare. Jag personligen tycker inte att solarium är lösningen till allt då jag har svårt att bli brun, det är inte heller speciellt hälsosamt i längden, det är dyrt. Och nu menar jag inte att jag är emot solarium! Men jag upptäckte för någon vecka sen att Apotekets/ACOS bodylotion är super. Det var bara ett impuls köp, trodde inte den skulle vara så bra. Den luktar jätte gott, man blir inte fläckig av den. Man blir lagomt brun, man får inget super resultat på en gång, men färg får du! Det gäller att ha tålamod helt enkelt :)

 

Det första du behöver göra är att förbereda huden:

 

♥ När du duschar, skrubba/peela gärna huden för att få bort döda hudceller - detta är inget måste, men resultatet brukar bli jämnare då.

 

♥ Se till att du smörjer in din kropp överallt med brun-utan-sol!

När du ska applicera BUS är det viktigt att din kropp är torr, var noga med att du applicerar jämnt över hela kroppen. Många glömmer bort fötternas ovansida, öron, armhålor etc.

 

♥ Känner du dig ovan, börja med en produkt som ger en gradvis solbränna, då syns dina nybörjar-misstag mindre.

Då är denna produkt perfekt för att den ger inget dunder resultat på en gång, vilket är bra vissa gånger om man råkar göra en tabbe eller två.


ACOS-bus finns som sagt på apoteket och kostar ca 65 kr - sjukt värt. Lycka till med fusk-brännan! ;)


plugg!

hej på er gullefisar! har setat och pluggat till provet i ungefär 40 min, ska fortsätta med det imorgon på lunchen då jag glömt mina kriterier i skåpet.. men jag hoppas jag fixar det ändå! det verkar inte så mega svårt iallafall :) var ute och gick med jimmy i rask takt i ungefär en halvtimme så tänkte hoppa in i duschen om en stund. funderar på att göra inpackning/raka benen och hela köret.. om man har orken vill säga. hehe ;)

promenad på g

precis käkat kyckling & pasta med massa goda grönsaker! och om ett tag så ska jag och älskling dra ut på en promenad. :) blir även plugg när vi kommer hem, har ju prov imorgon. får även lov imorgon för att vi har studiedag på fredag, så jäkla skönt! skriver senare sweeties. puss!

lång dag

Precis hemkommen från skolan, har varit på "utbildningsmässa". Det var öppethus på kvällen då hela allmänheten fick komma och titta på alla program som finns på Karlfeldtgymnaset, det var ganska mycket folk, stannade inte kvar så länge. Dagen har rullat på som ett bananskal idag, haha. Hade verkstad/svets hela dagen, har äntligen fattat vinkeln med mag-svets. Haha! Jävla skit finess alltså, men det går bara bättre och bättre! Provade även på tig-svets som var superkul :) efter skolan käkade jag och Jimmy pizza (tjockisar), sen hoppade jag in i duschen sen vidare mot skolan, och nu sitter jag här. Tänkte ta och plugga lite idrott/teori men gör det imorgon istället för jag är så sjukt trött!
skriver sen igen, puss!

utan brister så ser vi inte helheten

borsta tänderna & göra sig i ordning sen blir det natti natti för min del. ska bli så jäkla skönt att sova, har varit så trött hela dagen. fattar inte hur jag orkat hålla ögonen öppna ens, haha! godnatt, dröm förjävla bra drömmar! ♥
Säg inte att jag är allt, om jag en dag är inget.
Säg inte " Jag älskar dig" , om du en dag tänker hata mig.
Se inte åt mitt håll, om du en dag tänker titta bort
Lova inget, om du inte kan hålla det du sagt
Torka inte mina tårar, om du en dag tänker skapa dom!
säg inte att jag är allt, om jag en dag är inget.
säg inte " jag älskar dig" , om du en dag tänker hata mig.
se inte åt mitt håll, om du en dag tänker titta bort
lova inget, om du inte kan hålla det du sagt
torka inte mina tårar, om du en dag tänker skapa dom!

just nu..

mitt stora feta syrianska bröllop på 3an! det verkar ju skit kul ;)

fullspäckad dag

idag har jag och älskling vart lite överallt känns det som. först var vi på franzéns sen till jysk & ÖB, sen var vi hem och käkade hos mor och far, sen på ÖB igen slutligen willys. haha! så ni får ha överseende till min dåliga uppdatering idag :) och imorgon blir det skola igen för min del, har verkstad/svets hela dagen.

duktig chey

jag känner mig bra duktig nu, har dammsugit hela lägenheten, lagt kläder i tvättmaskinen, ruskat mattor, vikit massa kläder. älskling verkade bli glad när han kom hem iallafall. :) grävde även i min smink/hårgrejer låda så passade på att rensa lite i den också. jimmy sa till mig här om dagen "hur många nagellack har du egentligen?" då tänkte jag att jag skulle kolla hur många jag hade när jag ändå var igång, och fick det till.. ja ni kan se själva. haha!
har dessutom en låda till hemma med kanske 15-20 till.. nagellacks narkoman var det va? ;)
hittade även massa stuffs jag glömt bort att jag hade. (alltså inte allt på bilden).

skit natt

godmorron! fyfan vilken natt säger jag bara.. somnade typ vid halv 3 - 3 tiden, ändå var jag hur trött som helst, men tankarna drog iväg mig nån annanstans. är sjukt trött och känner mig varm, fryser som satan. kanske har feber trots allt. ligger fortfarande kvar i sängen och latar mig, ska upp och käka frulle snart. måste plocka undan lite idag också, ligger kläder överallt..
sjukt rolig parodi, måste ses! haha.

hemma från kalas

Gud vad skönt det ska bli skönt att sova om ett tag! Är galet trött. Har som sagt varit hemma på kalas från 5 till halv 10, när vi kom hem ställde jag mig och diska och plockade undan lite grejer. Vuxen poäng till mig! Imorgon blir jag hemma ifrån skolan pga olika anledningar, ska plugga till gympa teori provet som vi har på torsdag. Tänkte städa lite också, ta undan alla kläder från soffan osv.. syrran kommer hit och gör mig sällskap med så jag slipper vara själv, för Jimmy ska dra iväg och fiska imorgon. Jag hoppas att ni haft en härlig söndag iallafall! :)

godnatt på er sötnosar, hörs imorgon!

i don't wanna die


söndag, inte okej!

godmorgon! vaknade för ca en timme sen av att katten hade damp, men det var lika bra så man inte sov bort hela dagen. ;) idag är det söndag vilket jag inte gillar, usch kan inte det vara helg en dag till iallafall? aja, ska snart hoppa in i duschen, sen får vi se vad jag hittar på! puss så länge :)

car town on facebook

Sitter och spelar Car town på fb just nu, inte spelat det på evigheter, haha. ;) ikväll gick polisskolan 3 på tv, så har setat och små gluttat på den emellanåt. Funderar faktiskt på att sova om en stund, är helt slut. Imorgon blir det kalas med några från släkten för syrran som fyllde år i tisdags. Det slog mig ikväll att jag glömt köpa något till henne (senilskalle man är) och stan är stängd imorgon, men får se om jag hittar nått annat imorrn! Det fixar sig. Jaja, hoppas ni haft en bra kväll allihopa, godnatt på er! :)
Bild från igår (bjuder).

it's not over

Gammal men fortfarande superbra!

new in

Nyss hemkommen från stan och ÖB med Jimmy. Inne på ÖB träffa vi på mamma, mormor, syster som var och handla kattsaker, dom ska ju också skaffa kisse. Ska bli så mys :) och jag hitta lite smått och gott på stan vilket är ganska ovanligt, som jag verkligen var i behov av. Så jag slänger upp några bilder på det nu, även några från tidigare i veckan. :)
H&M 150 kr (rea) mycket finare på!
Loppis 10 kr, fick ingen bra bild men den är också mycket finare i verkligheten!
Loppis 10 kr, mycket finare irl!
H&M 30 kr - kan rekommenderas!
Ögonfransböjare 30 kr H&M, de 2 små nagellacken 10 kr/st. Nagellacket i mitten från KICKS 40 kr. (Jag är nagellacks narkoman, haha).

so damn true!

skryt inte när du har varit med 100 tjejer, skryt när du har fått 1 du verkligen har kämpat för medan du undvek 99 andra tjejer som jaga dig!

16 helt underbara månader

med min fina pojkvän idag. älskar dig så!

my bad!

Känner mig jävligt aktiv här, inte. Saken är den att jag varken haft tid eller orkat, inte haft något speciellt att säga. Förutom att min lillsyrra har blivit byxmyndig (oh noes) i förrgår, så grattis till henne i efterskott! ♥ (känn dig hedrad Emma). Imorgon är det äntligen fredag, ska bli så jäkla skönt med helg så det inte finns! Har inget annat på hjärtat just nu, ha det bra så länge, så hörs vi! :)

all my secrets away

Tell me what you want to hear
Something that were like those years
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
This time
Don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm Gonna give all my secrets away
Tell me what you want to hear
Something that were like those years
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
This time
Don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm Gonna give all my secrets away.

en sån där rubrik!

Tja! :) det har blivit ganska dålig uppdatering nu i helgen, men har haft fullt upp med annat. Idag var jag och hälsa på min kära mormor, var jätte längesen jag var där så det var mys! Fick massor med kläder som hon tänkte slänga, massa fint och sånt jag kan blanda med "min stil". Kan slänga upp bild på det sen. Fick även saker till lägenheten som jag och älskling donat med, en superfin ljusstake, svart matta, jättefin prydnads blomma med vas, kastrull. Det blev superfint! :) var också iväg och pantade för nån timme sen, duschade för en liten stund sen. Nu ska jag leta bilder till svenska arbete i skolan, tänkte renskriva om jag hinner. Ska hålla tal på torsdag, prata om diabetes i brist på annat att prata om. Usch, aldrig gillat att prata inför folk sådär i skolan. Jaja, nog om det. Uppdaterar senare om jag hinner! Puuuuss.

somebody save me


bilder från idag!

Var iväg och fiskade idag med Jimmy och syster Emma. Blev några bilder, haha runt 200.. lägger upp några av dom iallafall. :)

























igga mitt ap-öra ;)










so lovely

Kass uppdatering idag, men ingen dör väl för det ;) är helt slut efter denna dag, ska bli så skönt att sova sen. Skola till klockan 3, hade gym sista lektionen - dog fyfan vad jobbigt det var, vad dålig kondis jag har. Haha! Ikväll har jag och älskling tittat på idol, dippat morötter/chips, chill kväll med andra ord :) håller på och laddar min kamera nu för imorgon ska vi iväg och fiska (jag ska inte fiska), men jag ska fota som sjutton, så räkna med massa bilder imorgon ;) godnatt, ha en fortsatt bra kväll sötnosar!

just some pictures from today







































 
Några bilder gick ej att lägga upp så gör det vid ett senare tillfälle! :)

dentist tomorrow!

Nu blir det att sova, imorgon blir det tandläkarn. Inte nice, har fan lite smått med tandläkar skräck än.. haha! Godnatt på er! :)

i have no words..

Finns inte ord för hur mycket jag saknar dig morfar. Det är känns verkligen att du inte finns med oss, som något viktigt saknas. Hoppas du har det bra där du är nu, att jag får träffa dig när det är min tur. Älskar dig så, lilla moffe. ♥

long day!

Sorry för dålig uppdatering idag! Var till skolan idag som sagt, slutade ca halv 4. Efter skolan drog jag och Olivia till Bullens för en fika och lite skit snack, skit trevligt! :) sen drog vi ner på stan en sväng och köpte en sak, som är en liten surprise som jag kommer återkomma med ;) annars har det inte hänt så super mycket idag, var till morfars grav med älskling och tände ljus, var så längesen jag var där.. om ord kunde förklara hur mycket jag saknar dig, behöver dig nu. ♥

natti natt!

Nu blir det godnatt för mig, imorgon blir det skola också. Får se om jag hinner slänga in något snabbt inlägg imorgon bitti. Sov gott allihopa! :)

desperate housewives

Snart börjar andra avsnittet av Desperate housewives för den här säsongen, kommer vara helt fastklistrad. Jag älskar DH, så jävla bra! Lätt mitt favorit program. Någon mer som ska kolla ikväll eller? :)

naturbilder från idag!

Idag passade jag och Jimmy på att gå ut och fota lite när det var så fint väder. Kommentera gärna vad ni tycker! :)








































gomorron!

eller ja jag har varit vaken i någon timme nu (vaknade runt halv 8, av lågt blodsocker). Blev ingen skola för mig idag pga att jag är sååå trött hela tiden (pga tabletterna), kände att jag inte skulle göra någon nytta i skolan ändå, så tänkte att jag skulle plugga lite matte idag. Bestämde med min lärare att jag skulle göra prov imorgon, men om det inte sitter kanske jag flyttar fram det till torsdag. Det visar sig helt enkelt :) ska iväg till BUP vid 1 också, så ska väl göra lite nytta tills dess. (btw, bilden är jäääkligt gammal, typ 2.5 år).

bedtime

Sängen känns grymt lockande just nu, så nu blir det att borsta gaddarna, och sen blir det natti natti för min del! Sov gott, dröm sött allihopa. Hörs imorgon! :)

halfway gone

Cause you're halfway gone and I'm on way
And I'm feeling, feelin feelin this way
Cause I'm halfway in but don't take too long
Cause I'm halfway gone, I'm halfway gone.

two and a half men

Ikväll är det premiär av säsong 9 med Two and a half men klockan 9 på 6an, men nu är det Ashton Kutcher istället för Charlie Sheen (inte samma roll). Jag tycker det är sjuk tråkigt att Charlie inte kommer vara med något mer, det är ju typ han som gör programmet roligt. Ashton Kutcher är en bra skådespelare förövrigt men ja.. känns inte som det kommer bli lika bra. Man får väl se om det känns lika värt att titta på framöver. Någon mer som ska titta på premiären? :)

i am so infirm

Gud vad trött jag är alltså.. jäkla medicin, trappade upp 5mg idag också, så hoppas det börjar vända snart. :( Gick hem 1,5 timme tidigare från skolan idag, men känner mig stolt ändå att jag klarade av att gå dit, var ju där nästan hela dagen. Är skit röd på kinderna vilket jag brukar bli när jag har feber, så hoppas inte det är något sånt skit på det hela med. Snart ska jag och älskling duscha sen blir det tv mys resten av kvällen, puss! :)

godmorgon måndag!

Godmorgon! Har lite bråttom så blir ett snabb inlägg bara. Sovit som en gud inatt, skulle inte tacka nej till att sova nån timme till :( har som sagt verkstad hela dagen så orkar inte fixa mig så värst mycket, mössa is the shit ;) hörs senare, puss!

sov gott!

Är verkligen inte taggad för skola imorgon :( har verkstad/svets hela dagen också, tisdag med.. jaja, ska väl sova om en liten stund, är jätte trött. Sov sött alla läsare! :)


ozzy shaddix

Hade tråkigt idag så passa på att fota min alldeless egna katt top model.. något han kanske ska satsa på i framtiden? Hahaha! :)







Haha fränare katt får man leta. ;)

word


YOU CAN LET YOUR SMILE CHANGE PEOPLE AROUND, YOU BUT DON'T EVER LET THE PEOPLE AROUND YOU CHANGE YOUR SMILE.


ny blogg

Hej på er! :) jag har gjort en till blogg idag, alltså 2 st. En här på blogg.se och en på devote, men den på devote ska jag nog ta bort för jag fattar nada av det. Min andra blogg här heter karolinheterjag.blogg.se har som sagt inte bestämt mig om jag ska börja skriva på den istället, och nu undrar nog ni varför jag gjort en ny här på blogg.se, men känns som att jag vill ha en nystart på något sätt. Men ja vi får se framöver, men där har ni den. Håll ögonen öppna på båda! :)

rooftops


devote

Godmorgon! :) jag har varit vaken sen 9 ungefär, har glott lite på tv, även gjort ett konto på devote. Ska se om det är någon idé att börja blogga där i stället, men får testa lite först :) älskling har somnat om, ligger och sover brevid mig, så jag ska nog börja med frukost nu och väcka honom sen :) hörs senare!

alla dessa koder

Alltså allvarligt.. jag blir så fucking less på alla dessa koder hit och dit, minsta lilla snedsteg och man är på ruta ett igen. Nej fyfan alltså. Imorgon ska jag nog regga mig på devote istället, verkar vara så mycket lättare där med att hålla på och dona med designen osv, detta funkar ju inte. Återkommer mer om det! Nu är jag bra tjurig så nu blir det godnatt.

enough

Lördag och klockan är knappt halv 11, jag är så jäääkla trött! Måste vara medicinens verkan, den har gjort mig bra jäkla seg här i veckan alltså, men måste ge den en chans, dom sa att dom 2 första veckorna kan vara bedrövliga, men att det inte alltid behövde bli så heller. Men nu förstår jag vad dom menar, trött/segheten märks verkligen. Nog för att jag ofta är trött annars också, men det här är ju insane.. jaja! Sova om en liten stund, ångest över att det är söndag imorgon. Helgerna går på tok för fort.. aja, hoppas ni har/haft en bra kväll. Puss!


Min söt bebbe. :*

tidsfördriv 2

Fullständigt namn: anna karolin johansson
Smeknamn: karro, karrish, älskling, poppen, etc..
Födelsesaga: 12 december 1994
Min bästa pryl: datorn/mobilen
Mitt bästa minne: finns en hel del, men p&l 10/11, sommarn 09 med tjejerna ♥
Mitt bästa år: 2009 eller 2010, 2009 var allt peeerfekt med alla kompisar, 2010 blev jag och jimmy tillsammans
Min bästa dryck: fanta 
Min bästa vän: Jimmy ♥
Mina föräldrar: Katarina & Lars-Erik 
Mina syskon: Emma ♥
Mitt favoritord: shululu kanske? hahaha fan vet jag
Min hälsning: tja/tjena
Min längd: 1,64
Min hårfärg: rödbrunt typ 
Min skostorlek: 37-38.
Mina favoritskor: conversen & mc bootsen
Mitt favoritplagg: oj.. skjortorna måste jag säga
Min favorit person: jimmy
Min favorit plats: sängen
Mitt favoritland: Svergie
Mitt favoritämne: hm.. vettefan
Hur känner man igen dig?: jadu.. fråga nån? haha
Hur var din barndom: den var väl chill!
Har du husdjur?: ozzy shaddix ;)
Har du en "syster"?: japps
Vad har du på dig just nu?: metallica tröjan, team sporta mjukis
Vad gör du?: skriver det här, ska snart iväg till pökmeh med älskling
Vad ska du göra idag?: inte mycket kvar av denna dag, men glutta på tv kanske, sova om nån timme
Vem umgås du mest med på fritiden?: jimmy
Favoritblogg: jaru, finns väl en hel del! :)

tidsfördriv

SKULLE DU HELST...
1. pierca tungan eller läppen? - både och ju!

2. vara seriös eller oseriös? - både och
3. Dricka grön eller röd mjölk? - grön

4. Brinna upp eller drunkna? - tänker jag inte ens svara på
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - både och

 

SVARA ÄRLIGT
1. har du skolkat? - ja 
2. varmt eller kallt? - beror väl på i vilket sammanhang

3. soligt eller regn? - sol är aldrig fel, men regn kan vara skönt det med ibland
4. fanta eller cola? - fanta

5. är du nyttig av dig? - haha njae, sådär måste jag säga där


OM MIG
1. vad heter du? - Anna Karolin Johansson

2. syskon? - en syster

3. Vart bor du? Avesta

4. Hur många barn vill du ha? 1 eller 2

5. Vill du gifta dig? - I framtiden ja

6. Favorit tid på dagen? - Oj svår fråga det där.. efter skolan
7.Sugen på just nu? - choklad ;)


HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon? - ohja
2. Sjungit? - yesbooox
3. Blivit kramad? - jaharu!

4. Känt dig fånig? - haha kanske det ;)
5. Saknat någon? - hm.. ja kanske
6. Dansat galet? - nja?

7. klippt håret? - nope
8. Gråtit? - nope


GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - haha nej?

3. sover du helst ensam eller med någon? - med någon!

4. Tror du på spöken? - nja
5. Är du mörkrädd? - skapligt

6. Vad vill du ha just nu? - choklad hihi


1. Är du singel nu? - nej det är jag inte

2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? -  absolut
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - har redan ett ♥

4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - japps

5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - oh yes!

6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - hm.. ja

7. Har du varit på en blind-date? - haha nej!

8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de?- varje dag!
9. Saknar du någon av dina ex? - nej

10. Somnat gråtande pga kärleken? - ohja
11. Brukar du tänka på dina ex? - inte på det viset

12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - yes

 

KOMPISAR
13. Har du nån bästa vän? - Jimmy måste jag säga där, kan berätta allt för honom, han gör mig oftast glad. Och han finns alltid där, ställer upp. Min lilla ögonsten!

14. Är du ofta med dina vänner? - inte så ofta som jag önskar, men det kan man alltid ändra på :)

15. Vad brukar ni hitta på? - beror väl på vem jag är med

16. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - ahfan!
17. Vem vet mest om dig? - Jimmy

 

OM DIG
1. Hur gammal är du? - Snart 17 :)
2. Hur lång är du? - 164

3. Vart bor du? Ännu en gång.. Avesta

4. Är du nöjd med ditt rum? -  gillar inte tapeterna, hehe

5. Villken är din riktiga hårfärg? - blondin serru!

6. Vad väger du? - skit i det du :)

7. Har du någon sjukdom? - diabetes, typ 1

8. Är dina föräldrar skilda? - nepp

9. Gillar du skolan? - inte själva skolan, men att man får träffa kompisarna. eller vänta det gör man knappt pga vårt piss schema

10. Hur svarar du i telefonen? - ah hallå?


VAD

1. Åt du senast? - fläskfilé, pommes, wook grönsaker, beasås

2. Drack du senast? - cola

3 Har du på fötterna? - strumpor

4. Lyssnar du på just nu? - jimmy sitter och lyssnar på musik, tvn i bakgrunden

5. Gillar du mest hos dig själv? - hm, svår fråga det där. ärligt talat så vet jag inte.. ögonen kanske?


sister ♥

Kolla in den här länken http://johansseen.blogg.se/2011/october/jo-juste.html iiih, världens bästa syster! Love you :*
Haha hon är som jag.. vill aldrig vara med på bild. ;)

fotograferingen

Idag tog jag och Jimmy som sagt lite bilder, har precis lagt ut några på facebook. Här kommer några!



















Denna bild får avsluta det hela! Tycker vissa bilder blev jättebra, gillar höstens fina färger i bakgrunden. :)

saturday

Det är verkligen otroligt skönt med helgen, solen skiner, känns som det här kan bli en bra dag. Idag tänkte jag och älskling dra ut och fota lite med systemkameran, bara vara. Det behövs verkligen. Hoppas ni får en bra dag allihopa! :)
Helt oredigerad från sommaren 2010.

just say yes

Old pictures.. just more doubts.

lost in darkness

Crying out in pain
But no one knows how to find you
You're lost in darkness
Crying out in vain
But no one knows how to reach you
You're lost in darkness again.

that's it

Dålig uppdatering, det har sina anledningar. Hörs en annan gång när saker och ting har ordnat upp sig, ni får ha det så gött så länge!

sober


RSS 2.0